Tabără pentru familii

Tabăra pentru familiile care au în componența lor un copil cu o boală oncologică între 0 și 10 ani se va desfășura pentru prima dată în acest an. În cadrul taberei, întreaga familie participă la activitățile bazate pe principiile terapiei prin experiență. Pentru participarea la tabără, este necesar ca toată familia (copil cu o boală oncologică, părinți, frați și surori – dacă are) să fie prezentă.

Tabăra pentru familli are ca scop atât crearea unui cadru în care familiile aflate în situații similare să poată socializa, cât și cultivarea armoniei între membrii familiei sau încurajarea gândurilor pozitive. Copiii și părinții vor participa la activități unde vor fi grupați în funcție de vârstă, dar vor avea și oportunitatea de a lucra ca o familie unită. Toți participanții vor putea să își dezvolte spiritul de echipă prin activitățile la care vor participa împreună cu familia, dar și prin interacțiunile cu ceilalți.

Participarea este GRATUITĂ pentru TOŢI membrii familiei. Aceasta include cazarea, toate mesele (mic dejun, gustare, prânz, gustare, cină, gustare), participarea la activități și cheltuielile cu materialele necesare desfășurării activităților.

În cazul în care doriţi să participaţi la tabără, vă rugăm să urmăriţi pașii de mai jos:

  1. Aplicație medicală prin medicul curant

Dacă doriți să participați în tabăra pentru familii, adresați-vă medicului curant și rugați-l să completeze aplicația medicală necesară.

  • Lista cu datele de contact ale medicilor colaboratori ai Taberei Yuppi poate fi consultată mai jos. Ei sunt medicii care cunosc deja tabăra noastră și vă pot înmâna Aplicația Medicală. Formularul trebuie completat de medic și trimis de medicul specialist către organizatorii taberei. În cazul în care medicul nu ne poate transmite formularul, vă rugăm să ni-l trimiteți dumneavoastră prin poștă, pe 21. Decembrie 1989, nr. 63, ap. 3, Cluj-Napoca, județul Cluj, cu destinatarul Asociaţia „Yuppi Tábormozgalom/ Mişcarea de Tabără Yuppi”.

Lista medicilor poate fi vizualizată aici.Chiar dacă numele medicului specialist nu apare pe listă, vă puteţi înscrie în tabără. Cereţi detalii de la organizatorii taberelor Yuppi pe adresa de email camper@yuppicamp.ro sau la următoarele numere de telefon:

0720833013 – Bakó Eszter

0740174470 – Fülöp Júlia

  1. Notificarea poștală

Este important să știți că depunerea aplicației medicale nu garantează participarea la tabără. În taberele Yuppi se înscriu foarte mulți doritori, astfel că nu este posibilă includerea tuturor pe listele de participanți. După sosirea tuturor aplicațiilor, veți primi o notificare poștală, în care va fi precizat dacă puteți cu siguranţă să participați la tabără sau sunteți introduși pe lista de aşteptare. În acest ultim caz, veți putea participa la tabără dacă o altă familie renunță la locul ei.

Dacă veți fi acceptați, vom mai avea nevoie de completarea – de către toți membrii familiei – a câtorva documente. După completarea lor, documentele trebuie să ajungă înapoi la organizatorii taberelor Yuppi, prin poștă.

Puteți citi mai multe despre viața de zi cu zi în tabără și despre perioadele de înscriere în secţiunea Tabăra noastră.

Pentru orice informație suplimentară, vă stăm la dispoziție pe camper@yuppicamp.ro.

Tabăra prin ochii părinților

„Încă nu ni s-a întâmplat ceva atât de bun până acum. Când am mers după el, în ultima zi de tabără, copilul a plâns până acasă, spunând că ar vrea să mai rămână măcar o zi. Săptămâna petrecută în tabără a avut un efect benefic atât asupra stării sale psihice, cât și asupra valorilor glicemiei. A învățat și a văzut multe lucruri. A fost o minune mare pentru noi. Ne vorbește aproape în fiecare zi de  tabără. Le recomand această experiență tuturor copiilor și părinților.” (Tatăl unui participant la tabără)