Firme

Corporate Social Responsability – Responsabilitate Socială Corporativă

Companiile mari din ziua de azi au recunoscut importanța integrării în funcționarea lor a conștientizării publice și a sprijinului responsabilității. Programele de calitate concepute împreună cu partenerii din sfera civilă contribuie în mod semnificativ la succesul afacerii, sporește loialitatea angajaților, poate să ajute la crearea unui echilibru între muncă și viața privată, și contribuie la credibilitatea companiei.

În inițiativele și programele comune desfăşurate cu organizațiile neguvernamentale, comunicarea între colegi și partenerii de afaceri are un rol central.

Printre valorile de bază ale organizației noastre se numără transparența, deschiderea și dezvoltarea profesională continuă.

În concluzie, echipa asociației noastre se gândește și dezvoltă cu plăcere împreună cu compania dumneavoastră un program de CSR, care serveşte avantaje reciproce și nevoi sociale reale.

Pentru mai multe informații contactați-o pe responsabila noastră pentru dezvoltare, László Zsuzsa prin email: zsuzsa@yuppicamp.ro sau telefonic: 0749115191.