Pentru Companii

Corporate Social Responsibility – Responsabilitate Socială Corporativă

Responsabilitatea socială a companiilor poate fi unul dintre punctele cheie în dezvoltarea armonioasă a unei comunități, dar și a unei afaceri. Programele de sprijin corporate de calitate, concepute împreună cu partenerii din sfera civilă, pot contribui la loializarea angajaților, la stabilirea unui echilibru între muncă și viața privată, dar și la creșterea credibilității companiei.

Asociația Mișcare de Tabără Yuppi dorește să dezvolte programe de CSR bazate pe calitate și transparență, în parteneriat cu firmele și companiile din comunitate care vor să sprijine o cauză socială reală, dar și să obțină avantaje strategice pe termen lung.

Credem că inițiativele și proiectele puse în practică prin parteneriate între mediul privat și ONG-uri duc la crearea de legături strânse în comunitate, la deschidere și la dezvoltarea profesională continuă a angajaților companiei.

Pentru mai multe informații, contactați-o pe responsabila noastră pentru dezvoltare, László Zsuzsa, prin email: zsuzsa@yuppicamp.ro sau telefonic: 0749115191.