Pentru IMM-uri

Dincolo de contribuția la dezvoltarea economică, companiile își pot asuma un rol important și în evoluția comunității din care fac parte. Implicarea IMM-urilor în proiecte care sprijină cauze sociale  reale poate duce la crearea unor legături puternice între mediul privat, cel non-guvernamental și simplii membri ai societății.

Chiar dacă resursele financiare ale întreprinderilor mici și mijlocii sunt deseori limitate, cadrul fiscal din România facilitează investițiile IMM-urilor în dezvoltarea comunității, chiar și fără niciun cost din partea companiilor.

Legislația fiscală prevede facilități fiscale pentru efectuarea sponsorizărilor către organizații non-guvernamentale: contribuția până la o anumită valoare poate fi dedusă din impozitul anual plătit statului. Conform legii, o sponsorizare în limita a 0.5% din cifra de afaceri anuală și care nu depășește 20% din impozitul pe profit poate fi dedusă complet din impozitul pe profit anual datorat statului, timp de 7 ani consecutivi (conform Noului Cod Fiscal).

Dacă vreți să sprijiniți cauza Yuppi printr-o sponsorizare:

  1. Calculați-vă suma care poate fi dedusă (suma disponibilă pentru sponsorizări) în funcție de cifra de afaceri anuală și profitul obţinut.
  1. Gândiți-vă la modul în care doriți să vă afișați compania în cadrul proiectelor noastre.
  1. Contactaţi-ne pentru a discuta detaliile sponsorizării. Contractul de sponsorizare poate fi descărcat de mai jos.
  1. Treceți în contabilitatea firmei dumneavoastră sponzorizarea.

Sprijinul acordat de dumneavoastră este primit cu recunoștință de echipa asociației noastre, dar și de copiii cu boli cronice din taberele Yuppi. Odată ce intrați în grupul susținătorilor noștri, veți afla printre primii detalii despre activitățile noastre, despre succesul taberelor și despre evoluția copiiilor pe care îi sprijiniți.

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați telefonic, la numerele 0749115191 / 0747283845, sau prin e-mail, la adresele zsuzsa@yuppicamp.ro  sau  klaudia@yuppicamp.ro

CONTRACT DE SPONSORIZARE_Tabara Yuppi