Családi tábor

Örülünk nagyon, hogy táborunk felkeltette érdeklődéséteket!

A Családi ONKOLÓGIA Tábor egyik célja az onkológiai betegséggel élő gyermekek önbizalmának növelése, önmagukba vetett hitük megerősítése. Ezzel támogatjuk gyógyulásukat és elősegítjük visszailleszkedésüket a kortárs közösségbe. Emellett fontosnak tartjuk a szociális értékek fejlesztését, más hasonló helyzetű családokkal való kapcsolatok kialakítását valamint a család bensőséges harmóniájának és pozitív szellemének fokozását is. Mindezért egy nap leforgása alatt a gyerekek, fiatalok és szülők korosztály szerinti kiscsoportokban fognak ismerkedni, tevékenykedni és programokon részt venni, azonban időt szánunk majd a családon belüli aktivitásokra is, a családtagok közötti bizalom és kohézió erősítése érdekében. Természetesen a játék sem marad majd ki forgatókönyvből.

Fontos kiemelünk, hogy a Családi táborban való részvétel, akár a gyerektáborokban is, INGYENES! A családnak csak az oda- és hazautazás költségét kell állnia. Egyetlen feltételünk, hogy a család összes tagjának részt kell vennie a táborban: 0 – 10 év közötti ONKOLÓGIAI betegségben élő gyerek, szülők és testvérek.

Amennyiben szeretnétek jelentkezni a következő lépéseket kell követnetek:

1. Egészségügyi jelentkezés kezelőorvoson keresztül

Amennyiben megbeszélte a család és szeretnétek jelentkezni táborunkba, a gyerek kezelőorvosának kell kitöltenie az ehhez szükséges egészségügyi jelentkezési lapot.

  • A Yuppi Tábor kapcsolattartó kezelőorvosainak listáját megtaláljátok lennebb. Ők azok a kezelőorvosok, akik már ismerik táborunkat és át tudják nektek adni az Egészségügyi Jelentkezési Lapot. Ezt kezelőorvosnak kell kitöltenie szülői beleegyezéssel. A kitöltött jelentkezési lapot eljuttatja majd maga a kezelőorvos táborunk szervezőihez. Amennyiben erre a kezelőorvosnak nincsen lehetősége, arra kérünk, hogy postázzátok nekünk a kitöltött jelentkezési lapot.

A kezelőorvosok listája elérhető itt

Amennyiben a gyerek kezelőorvosa nem található a fenti listában, nem zárja ki a jelentkezésetek saját kezelőorvosonn keresztül táborunkba. Érdeklődjetek a részletekről gyerekszervezőinknél a camper@yuppicamp.ro címen vagy az alábbi telefonszámok egyikén:

0720833013 – Bakó Eszter

0740174470 – Fülöp Júlia

2.   Postai kiértesítés

Fontos tudnotok, hogy az egészségügyi jelentkezési lap leadása nem feltétlenül jelent résztvételt a táborban. Mivel táborainkba túljelentkezés van, az összes jelentkezés beérkezése után postán kaptok majd értesítést arra vonatkozóan, hogy részt vehettek-e majd a táborunkban.

Postai levelünkben továbbá kérünk majd néhány új dokumentumot is. Ezek kitöltéséhez majd a család ÖSSZES tagjának hozzájárulása szükséges lesz!

A tábor időpontjáról és a jelentkezési időszakról pontos információkat találsz a TÁBORUNK menüpont alatt.

Ha még maradt tisztázatlan kérdésed, akkor írj gyerekszervezőinknek: camper@yuppicamp.ro!