Gyerektábor

Örülünk nagyon, hogy táborunk felkeltette érdeklődésed! Amennyiben szeretnél jelentkezni a következő lépéseket kövesd:

 

1. Egészségügyi jelentkezés kezelőorvoson keresztül

Amennyiben megbeszélted szüleiddel és szeretnél jelentkezni táborunkba, kérd meg kezelőorvosodat, hogy töltse ki neked az ehhez szükséges egészségügyi jelentkezési lapot.

  • A Yuppi Tábor kapcsolattartó kezelőorvosainak listáját megtalálod lennebb. Ők azok a kezelőorvosok, akik már ismerik táborunkat és át tudják neked adni az Egészségügyi Jelentkezési Lapot. Ezt kezelőorvosodnak kell kitöltenie szülői beleegyezéssel. A kitöltött jelentkezési lapot eljuttatja majd maga a kezelőorvos táborunk szervezőihez. Amennyiben erre a kezelőorvosnak nincsen lehetősége, arra kérünk, hogy postázd nekünk a kitöltött jelentkezési lapot.

A kezelőorvosok listája elérhető itt

  • Amennyiben kezelőorvosod nem található a fenti listában, még mindig jelentkezhetsz saját kezelőorvosodon keresztül is táborunkba. Érdeklődj a részletekről gyerekszervezőinknél a camper@yuppicamp.ro címen vagy az alábbi gyerekszervező telefonszámok egyikén:

0749078577- Sándor Szilvia, kölyök diabétesz

0755262605 – Imre Attila, kamasz diabétesz

0720833013 – Bakó Eszter, kamasz onkológia/JIA

 

2.   Postai kiértesítés

Fontos tudnod, hogy az egészségügyi jelentkezési lap leadása nem feltétlenül jelent résztvételt a táborban. Mivel táborainkba túljelentkezés van, az összes jelentkezés beérkezése után postán kapsz majd értesítést arra vonatkozóan, hogy bekerültél-e táborunkba.

Postai levelünkben továbbá kérünk majd néhány új dokumentumot is. Ezt neked és szüleidnek kell majd szintén postán visszaküldenie.

A tábori hétköznapokról és a jelentkezési időszakról pontos információkat a TÁBORUNK menüpont alatt találsz.

Ha még maradt tisztázatlan kérdésed, akkor írj gyerekszervezőinknek: camper@yuppicamp.ro !

A tábor szülő szemmel:

A fiunk minden nap elmondja, hogy mennyire várja a nyarat, hogy elmehessen Yuppi táborba. Rengeteget mesél még ma is és a képeket is mindig megnézegetjük. Mikor hazafele jöttünk a tábor után, sírt, mert szeretett volna maradni még. Most azért iparkodik a tanulással, hogy mehessen majd újból. Sőt, a tábor után Gellért felmérést végzett az iskolában, hogy ki járt már Yuppi táborban és ajánlotta mindenkinek.

Az, hogy létezik ilyen lehetőség az országban, egy csoda. Ilyen segítőkész csapatot ritkán lát az ember.” (Egy 11 éves fiú édesanyja)