Közösségi akciók

Szeretnél a Yuppi fundraisere lenni? Gratulálunk neked! Sokféleképpen támogathatsz minket felhasználva a Galantom honlap általi népszerűsίtési lehetőségeket. Válaszd azt, amelyik a legjobban talál neked:

  • Ajándékozd nekünk a szülinapodat!
  • Vegyél részt egy sporteseményen a Yuppi számára!
  • Találj ki temagad egy érdekes eseményt, kezdeményezést, amely szerinted támogatókra fog lelni!

Ez egy különleges lehetőség új dolgokat tanulni a civilszervezetek világáról, az adományozásról, a marketing-kommunikációról és sok másról. Ugyanakkor sikereidet egy olyan ügynek ajándékozhatod, amely fontos neked! Mindenek előtt pedig a Yuppi Fundraiser Csapatába tartozol!

A Yuppi Tábormozgalom egyesület 2011-ben kezdte el működését, kizárólag önkéntes munkára alapozva. 5 év alatt ingyenes táborainkban közel 450 inzulinnal kezelt diabétesszel, reumás és onkológiai(daganatos) beteg gyerek táborozott velünk. A jövőben szeretnénk lehetőséget biztosίtani minél több krónikus betegséggel együtt elő gyereknek, hogy táborainkban gyógyulhasson épίtő élményeken keresztül.

2017-ben elindítjuk első CSALÁDI ONKOLÓGIA táborunkat, amelybe olyan családokat várunk örömmel, ahol az onkológiai beteg gyerek 0-10 év közötti, és egészséges testvérei elkísérik őt egy közös, élménydús hétvégére!

Ahhoz, hogy minél több gyerek ingyenesen táborozhasson, szükségünk van olyan segίtőkész emberekre mint Te, akik bátran néznek szembe az adománygyűjtés nagy kihίvásával egy jó ügy érdekében!

Könnyű Yuppi Fundraiserré válnod! Gondold ki, hogy milyen módon (születésnap, úszás, sütemény sütés stb. stb.) szeretnél támogatni minket, és ίrj vagy hίvd Klaudia adományszervezőnket a klaudia@yuppicamp.ro email cίmen vagy a 074283845 telefonszámon.

Ki lehet Yuppi Fundraiser? Tábori önkéntes, táborozó gyerek vagy szülő, akár külsős, aki viszont ismeri a krónikus betegség érzését ÉS bárki más, aki ügyünket magáénak tekinti!

Klaudia elmesél mindent, amit tudnod kell, megmagyarázza hogy hogyan használhatod fel a Galantom honlapot adománygyűjtő kampányodhoz, és persze melletted áll és bátorίt az egész folyamat során!

Légy te is része a Yuppi Fundraiser Csapatának! 

A Yuppi Fundraiser Csapata

http://yuppicamp.galantom.ro/org_fundraisers/

zs yuppi_legelso Dora Zoli 2 enmagam tibi   dragos    geta   zsuzsaimolamonica reni sasa