Rendszeres adomány

Mi a rendszeres adomány (Debit Direct)?

A rendszeres adomány egy ismétlődő támogatási módszer: az adományon keresztül az adományozó vállalja egy fix összeg befizetését minden hónapban, automatikus banki átutaláson keresztül, egy adott időpontban, egy előre megbeszélt periódusra, amit viszont bármikor megszakίthat. Egy civil szervezeti rendszeres adomány nem sokban különbözik a rendszeres részlet-fizetéstől vagy a telefonszámla automatikus-bankon keresztüli kifizetésétől. Ha hosszú-távon szeretnél egy civil szervezetet támogatni, kérd a bankodat hogy havonta utaljon át ennek a szervezetnek egy általad meghatározott összeget. Ha bármikor  úgy érzed, hogy tovább nem szeretnéd vagy nem tudod a kedvenc civil szervezetedet, megszakίthatod az átutalásokat.

Melyik banknál kell legyen számlám ahhoz, hogy tudjak adományozni?

A partner bankok a következők: BCR, BRD, BT, ING, Unicredit és Raiffeisen Bank.

 

Miért támogassak éppen a rendszeres adomány programon keresztül?

Kedvenc civil-szervezetedet hosszú-távon leghatékonyabban a rendszeres adományozáson (debit direct) keresztül tudod támogatni. Ez a módszer a hosszú-távú sok kicsi, de rendszeres adományon keresztül biztonságot nyújt a szervezetnek. Biztonságos, egyszerű és ingyenes módszer, hisz az adományozó teljes felügyeleta alatt történik, és a bankok sem számolnak fel átutalási dίjat a rendszeres civil szervezeti adományok esetén. A rendszeres adományozási szerződés révén, amit a támogatandó civil-szervezettel kötsz, hosszú távon kapcsolatban maradsz a szervezettel. Ez segίt abban, hogy jobban megismerd a szervezet tevékenységét és hogy adományozóként elismerjenek. Nem utolsó sorban olyan aktίv közösség részese leszel, amely a hosszú távú társadalmi fejlődés érdekében ténylegesen cselekszik.

 

Mit kell tennem ahhoz, hogy MOST váljak rendszerves adományozóvá ?

Hίvd vagy ίrj Nagy Klaudia adományszervezőnk a 0747283845-as telefonszámon vagy a  klaudia@yuppicamp.ro email cίmen! Ő majd segίt neked abban, hogy kitölthesd a rednszeres adományozáshoz szükséges két egyszerű formanyomtatványt, és ίgy már jövő hónaptól támogatónk leszel!

Fontos! Bármikor növelheted, csökkentheted vagy megszakίthatod a havi adományokat a Te költségvetésed és prioritásod függvényében!

A YUPPI TÁBORNAK SZÜKSÉGE VAN A TE  TÁMOGATÁSODRA!

HAVI 20 LEJJEL FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYEKET BIZTOSĺTHATSZ EGY KRÓNIKUS BETEG GYEREKNEK!

TÁMOGASS A RENDSZERES ADOMÁNY (DEBIT DIRECT) PROGRAMON KERESZTÜL!

 

Hogyan válhatok  Yuppi fundraiser, adománygyűjtő?

Ha szeretnél része lenni annak a csapatnak, amely a krónikus beteg gyerekek álmainak megvalósίtását lehetővé teszi, ha szeretnél  Yuppi -adománygyűjő csapatához tartozni, fontos hogy tudd:

  • Feladatod olyan adományozók toborzása, akik szίvesen adnak a rendszeres adomány programon (debit direct) keresztül! A toborzásban azt a személyt szólίthatod meg, akit te szeretnél (pl. barátok)! Te határozod meg, hogy hány kitöltött nyomtatványt szeretnél begyűjteni (pl. 5 db.)!
  • Részletes magyarázatot, hasznos tanácsokat és mindenféle dokumentumot, amelyre a rendszeres adomány programhoz (debit direct)  szükséged lesz, kapsz a Yuppi csapatától!

Keresd MOST Klaudiát, a Yuppi adományszervezőjét: 0747283845, klaudia@yuppicamp.ro!

Mert az adománygyűjtés egy nagy csapat-játék!!!

 

További információk:

http://donatie.ro/index.php/doneaza-prin/intrebari-frecvente

Tájékoztató a személyes adatok védelmére