Kis- és középvállalkozóknak

A cégek alapvető hivatása a profittermelés és a gazdasági fejlődéshez való hozzájárulás. Ugyanakkor az Ön vállalata is hozzá tud járulni egy átfogóbb fejlődéshez is: a társadalmi fejlődéshez, azon környezet javításához, amelyben vállalata dolgozik.

Annak ellenére, hogy kis- és középvállalkozásként ennek pénzügyi lehetősége lényegesen korlátozott, a választás mégis az Öné! Igenis be lehet fektetni A közösségi fejlődésbe, minimális költségek mellett, a romániai fiskális törvénykezésnek köszönhetően be lehet fektetni.

A fiskális törvény lehetőséget biztosít cégeknek civil szervezetek szponzorizálására: a támogatás bizonyos mértékig leírható az állami kasszába befizetendő éves adóból. A törvény értelmében egy,  a forgalom 0.5%-át nem meghaladó és a profitadó 20%-át nem meghaladó szponzorizálás teljes mértékben leírható az állami kasszába befizetendő profitadóból, 7 éven keresztül (Cod Fiscal, Art. 21, Titlul II, Capitolul II, aliniat (4), liter (p)).

A törvényes szponzorizálás lépései a következők:

  1. Számítsa ki a leírható összeg mértékét (és egyben a szponzorizálás összegét) éves forgalma és profitja függvényében!
  2. Gondolkodjon el azon, hogy hogyan szeretné cégét megjeleníteni projektjeinkben!
  3. Keressen fel minket, egyeztessen velünk és írjuk közösen alá a szponzorizálási szerződést!
  4. Vezesse be cégének könyvelésébe a szponzorizálási aktivitást!

Egyesületünk csapata örömmel fogadja támogatását: a továbbiakban pedig közvetlenül tőlünk értesült majd, illetve első kézből értesül rendezvényeinkről, táboraink sikeréről és a gyerekek fejlődéséről!

További információért kérjük, keressen a következő telefonszámok egyikén: 0749115191 vagy 0747283845, illetve a következő email címen:  zsuzsa@yuppicamp.ro vagy klaudia@yuppicamp.ro.

CONTRACT DE SPONSORIZARE_Tabara Yuppi