2%

Sprijină Yuppi Camp cu 2% din impozitul tău! Ne poți ajuta să aducem mai mulți copii în tabere și să le oferim tuturor participanților experiențe terapeutice de cea mai bună calitate.

Codul Fiscal prevede posibilitatea direcționării a 2% din impozitul pe venit către o Organizație Non-Guvernamentală. Astfel, indiferent dacă ești salariat sau lucrezi pe cont propriu, ca PFA, poți decide ce se întâmplă cu două procente din venitul tău. În cazul în care banii nu sunt redirecționați către un ONG, aceștia sunt absorbiți de bugetul de stat.

Cum procedezi?

Dacă vrei să contribui la zâmbetele copiilor cu diabet, artrită reumatoidă juvenilă sau boli oncologice și vrei să ajuți la organizarea taberelor gratuite oferite de Yuppi, ne poți ajuta urmând pașii de mai jos:

  1. Completează cu datele tale personale formularul 230 (dacă ești salariat sau pensionar) sau formularul 200 (dacă ești PFA).

Formular 230 descărcabil (pentru salariați)

Formular 212 descărcabil (pentru PFA)

Datele noastre de identificare sunt următoarele:

Denumire: Asociaţia “Yuppi Tábormozgalom/ Mişcare de Tabără Yuppi/ Yuppi Camping Motion”

CUI: 29368257

Adresă: str. 21. Decembrie 1989, nr. 63, ap. 3, Cluj Napoca

  1. Depune formularul la registratura organului fiscal de care aparții (Administrația Finanțelor Publice) au trimite-l prin poștă până pe data de 21 mai 2018 (data poștei).
  1. Dacă nu poți depune sau trimite tu însuți formularul, ia legătura cu noi (office@yuppicamp.ro) și un poștaș Yuppi îl va prelua în cel mai scurt timp.

Cum ne mai poți sprijini?

Ai prieteni, cunoștințe colegi sau membri ai familiei pe care îi poți convinge să doneze pentru Yuppi? Noi te răsplătim cu recunoștința noastră și a copiilor din tabere, dar și cu produse marca Yuppi.

Dacă aduni mai multe formulare completate, vei câștiga:

Premiul 3 – o cană Yuppi (10 formulare completate și colectate)

Premiul 2 – un recipient pentru cafea Yuppi (20 de formulare completate și colectate)

Premiul 1 – un tricou Yuppi (30 de formulare completate și corectate).

Știi vreo firmă în cadrul căreia am putea să prezentăm această oportunitate de finanțare?

Trimite-ne un e-mail la office@yuppicamp.ro. Noi vom asigura prezentarea, materialele de promovare și toate explicațiile necesare pentru direcționarea celor 2% din impozitul pe venit către taberele noastre.

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați telefonic la numărul 0747283845 sau prin e-mail office@yuppicamp.ro.