Acțiuni comunitare

Vrei să te alături echipei de fundraiseri Yuppi? Ai la dispoziție mai multe metode prin care poți să ne sprijini pe site-ul Galantom.ro. Tot ce trebuie să faci e să alegi opțiunea care ți se potrivește, să ne contactezi și să-ți pui creativitatea sau calitățile sportive la încercare!

Susține cauza Yuppi prin una dintre următoarele metode:

  • Dăruiește-ți ziua de naștere!
  • Participă la un eveniment sportiv pentru Yuppi!
  • Fii creativ și inventează-ți propriul eveniment cu care crezi că poți aduna fonduri!

Dacă vrei să strângi fonduri pentru copiii cu boli cronice din taberele Yuppi, vei avea posibilitatea să înveți multe lucruri noi despre domeniul non-profit, despre fundraising și despre multe alte lucruri legate de activitatea Yuppi. Îți poți dedica reușitele unei cauze care să te însuflețească și, la fel de important, poți face parte din Echipa Fundraiserilor Yuppi. La noi, fundraisingul este un joc de echipă.

Asociația Yuppi Camp și-a început activitatea în 2011, bazându-se exclusiv pe voluntariat în activitățile sale. În acești șase ani, peste 430 de copii cu diabet de tip 1, artrită juvenilă și boli oncologice au fost găzduiți în taberele gratuite Yuppi. Ne propunem în continuare creșterea numărului de participanți anual. Astfel, în 2017, pe lângă taberele Yuppi deja tradiționale, vom organiza și prima tabără din România dedicată familiilor cu un copil cu vârsta între 0 și 10 ani care suferă de o boală oncologică, pentru ca și cei mici să aibă șansa de a trăi experiențe vindecătoare împreună cu întreaga familie.

Pentru a putea găzdui gratuit mai mulți copii în taberele noastre, avem nevoie de susținerea oamenilor ca tine: oameni care nu se tem să se implice, care acceptă provocări cu zâmbetul pe buze și cred într-un viitor mai bun pentru comunitatea în care trăiesc.

Cum devin fundraiser Yuppi?

Decide prin care modalitate (dăruirea aniversării tale, înot, gătit etc.) vreo să ne sprijini și contacteaz-o pe Klaudia – coordonatorul de fundraising –  la numărul de telefon +40/747283845 sau klaudia@yuppicamp.ro.

Cine poate fi Fundraiser Yuppi?

Oricine persoană care apreciază cauza noastră, indiferent dacă e sau nu voluntar Yuppi, dacă e părinte sau copil participant în tabere sau dacă e un membru al comunității care nu a intrat până acum în contact cu taberele Yuppi, poate deveni fundraiser pentru noi.

Klaudia îți va oferi toate informațiile necesare, îți va explica cum poți folosi site-ul Galantom.ro în campania ta de strângeri de fonduri și, desigur, va fi alături de tine și te va sprijini pe tot parcursul campaniei tale.

Fă și tu parte din Echipa Fundraiserilor Yuppi! 

Echipa Fundraiserilor Yuppi

http://yuppicamp.galantom.ro/org_supporters/