Debit Direct

Ce este donaţia prin debit direct?

Donaţiile prin debit direct sunt o formă de donaţie repetitivă şi constantă, prin care donatorul se angajează să plătească lunar o suma fixă, prin debitarea automată a contului, la o dată prestabilită, pe o perioadă de timp, cu posibilitatea de a fi întreruptă oricând, la solicitarea donatorului.

Debit Direct pentru cauze sociale nu e foarte diferit de Debit Direct pentru a-ți plăti rata la bancă sau factura la electricitate. Dacă vrei să susții pe termen lung o organizație, nu trebuie decât să îi ceri băncii să îi direcționeze lunar (când îți intră salariul, de exemplu) o sumă stabilită de tine. Poți oricând întrerupe donația, dacă dintr-un motiv sau altul nu mai vrei sau nu mai poți să o faci.

La ce bancă trebuie să  am cont ca să pot dona?

Băncile partenere sunt: Banca Comercială Română, BRD Groupe Societé Generale, Banca Transilvania, ING Bank, UNICREDIT Țiriac Bank, RAIFFEISSEN Bank.

De ce să donez prin debit direct?

Cel mai bun mod de a sprijini organizația preferată pe termen lung este donația recurentă prin Debit Direct. Aceasta oferă siguranță pe termen lung organizației prin mai multe donații mici, dar regulate și reprezintă  o metodă  sigură – sub controlul absolut al donatorului – simplă și gratuită: băncile nu percep comision pentru  sumele virate prin Debit Direct organizațiilor.

Parteneriatul stabilit cu organizația pe care dorești să o sprijini prin mandatul de Debit Direct îți oferă posibilitatea unei relații de durată cu aceasta, îți permite să cunoști mai bine activitatea acesteia, să fii recunoscut ca donator recurent și să ai acces la o comunitate activă care se dedică realizării unor schimbări reale în societate pe termen lung.

Ce trebuie să fac ca să donez acum prin debit direct?

Sun-o sau trimite-i un e-mail Florinei Pauleti, coordonatorul de fundraising al asociaţiei noastre: 0747283845, florina@yuppicamp.ro. Cu ajutorul ei, vei completa 2 formulare simple şi de luna viitoare vei fi deja susţinătorul nostru. Cu 15 RON pe lună, ne poți ajuta să le dăruim copiilor din taberele noastre experiențe terapeutice de calitate, momente de neuitat și o mulțime de noi prieteni.

Este important să știi că ai posibilitatea oricând să mărești, să scazi sau să întrerupi donația prin Debit Direct, în funcție de schimbările din bugetul și prioritățile tale!

Ce trebuie să fac ca să devin Fundraiser Yuppi pentru programul debit direct?

Dacă să te alături echipei de Fundraiseri Yuppi, e important să ştii:

  • Sarcina ta va fi să atragi donatori prin debit direct! Abordezi prietenii, colegii, familia sau cunoștințele tale și le vorbești despre programul Debit Direct. Tu decizi câte formulare completate doreşti să strângi.
  • Primeşti de la echipa Yuppi explicaţii detaliate, sfaturi utile şi câteva documente privind donaţiile prin debit direct.

La Yuppi, fundraisingul e un joc de echipă. Dacă vrei să ni te alături, contacteaz-o pe Klaudia la 0747283845 sau florina@yuppicamp.ro.

Pentru mai multe informații, vizitează pagina dedicată donațiilor prin Debit Direct a  Asociației pentru Relații Comunitare:

http://donatie.ro/index.php/doneaza-prin/intrebari-frecvente

Notă de informare privind protecția datelor cu caracter personal