Donații online

Inițiativa noastră vine în ajutorul copiilor și a tinerilor bolnavi din comunitatea noastră și a ta. Credem că o comunitate trebuie să fie atentă la membrii săi, dar și dispusă și capabilă să sprijine astfel de proiecte. Prin donația făcută, poți ajuta copiii și tinerii din vecinătatea ta, din orașul tău, să participe la o tabără plină de experiențe frumoase, cu valoare terapeutică.

 

Cum fac donații online pe site-ul YuppiCamp?

Asociația Mișcare de Tabără Yuppi primește donații prin intermediul serviciilor electronice de plată oferite de EuroPayment Services. În acest fel, le putem asigura celor care ne susțin o metodă sigură și eficientă de a dona online.

Dacă vrei să donezi pentru taberele Yuppi direct de pe site-ul nostru, urmați pașii de mai jos:

  1. Apasă butonul „Donează”, aflat în colțul din dreapta-sus al paginii.
  1. Introdu datele tale personale în formularul de donații de pe ecran.

Introducerea datelor personale se face printr-o conexiune criptată, astfel că informațiile furnizate de tine vor fi tot timpul în siguranță.

Alege metoda de plată dorită și confirmă datele, apăsând „Pasul următor”.

ATENȚIE: Adresa de e-mail furnizată în formular este foarte importantă: toate informațiile legate de donația ta vor fi transmise prin e-mail. O adresă incorectă încetinește mult întregul proces de donație. Mai mult decât atât, în cazul furnizării unei adrese de e-mail incorecte, Asociația Mișcare de Tabără Yuppi și Europayment Services nu vor putea să te contacteze și să te informeze asupra stării donației tale.

  1. Introdu datele cardului de credit sau debit:

Dacă ai ales metoda de plată prin „Card debit/credit”, este necesar să completezi un formular cu datele cardului tău.

Dacă tranzacția a fost reușită, următorul ecran îți mulțumește pentru donația pe site-ul nostru și îți oferă informații despre aceasta. De asemenea, informațiile privitoare la donație vor fi transmise către tine prin e-mail.

În cazul plăților realizate prin card bancar, tranzacția este procesată imediat.

NOTĂ: Pentru plata cu carduri Visa și MasterCard este folosit sistemul „3-D Secure”, care asigură online același nivel de securitate ca în cazul unor plăți realizate la bancomat sau fizic, la comerciant. Sistemul „3-D Secure” asigură faptul că nicio infomație legată de cardul tău nu este stocată, pentru niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele Europayment Services, acestea fiind introduse direct în sistemele Visa sau Mastercard. În plus, mecanismul este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediul virtual. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut doar de posesor și se desfășoară exclusiv pe serverele Visa sau Mastercard. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumpărături sau donații cu orice card emis sub licența Visa sau Mastercard, inclusiv cele de debit și cele electronice.

 

Plata prin transfer bancar

Poți dona pentru taberele Yuppi prin transfer bancar, folosind unul dintre următoarele conturi:

Asociaţia “Yuppi Tábormozgalom/ Mişcare de Tabără Yuppi/ Yuppi Camping Motion”

IBAN:

EUR: RO 26 OTPV 2000 0057 8485 EU 01

HUF: RO 73 OTPV 2000 0057 8485 HU 01

RON: RO 69 OTPV 2000 0057 8485 RO 01

SWIFT: OTPV ROBU

OTP Bank, Cluj Napoca

În cazul plăților realizate prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului Europayment Services cu suma transferată, transferul propriu-zis fiind astfel decalat cu 2-4 zile, de la caz la caz.

Termeni si conditii pentru donatii online pe www.yuppicamp.ro

Politica de retur Asociația Mișcare de Tabără Yuppi