Politica de retur Asociația Mișcare de Tabără Yuppi

În cazul în care dorești să renunți la donația făcută pe www.yuppicamp.ro, și implicit dorești să primești suma donată înapoi, poți aplica pentru procedura de retur a donației în maxim 14 zile, conform dispozițiilor  Ordonanței de Guvern nr.34/2014 privind drepturile  consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificare și completarea unor acte normative.

Termenul de 14 zile se aplică din ziua încheierii contractului. Prin contract la distanță se înțelege contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către un comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte și la încheierea contractului una sau mai multe tehnici de comunicație la distanță.

Dreptul de retur în 10 zile lucrătoare se adresează doar clienților care au făcut donații online pe site-ul www.yuppicamp.ro.

Donatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile de la încheierea acestuia, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

În cazul persoanelor juridice, dreptul de renunțare la cumpărare nu se aplică.

Rambursarea sumelor donate se va face în cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de către consumator.

Pentru orice alte informații sau detalii vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail: klaudia@yuppicamp.ro sau la tel: +40/747283845