Roluri

Echipa organizatoare a taberei noastre lucrează ca voluntari. Ei au mare nevoie şi de munca ta! Poţi să vii alături de noi în timpul anului la munca pregătitoare şi/sau poţi veni în tabără împreună cu copiii ca şi însoţitor sau responsabil cu activităţile de grup sau membru al echipei medicale.

Pe toţi cei care lucrează cu noi ca şi voluntari îi numim Amici

  • Voluntarii pe timpul anului sau Amicii de Ajutor, sunt cei care ajută în munca organizatorilor prin rezolvarea unor sarcini mai mici sau mai mari, în timpul anului;
  • Voluntarii Taberei  adică Amicii de Gazdă, de Joacă şi Medicali, sunt cei care realizează pe durata taberei, buna dispoziţie a copiilor.

Câteodată aceste două roluri sunt asumate de aceeaşi Amic sau aceasta poate diferi. Nu există o regulă pentru aceasta, deoarece doar tu poţi decide în funcţie de timpul tău liber cât timp poţi face voluntariat.

Deasemenea dacă doreşti să fi Amic pe timpul anului, acesta nu poate fi biletul tău de intrare în tabăra de vară. Pentru alegerea voluntarilor există un proces separat, la care participă toată lumea cine doreşte să intre în tabără.

În cele ce urmează, poţi citi despre aceste două roluri. Dacă deja ţi s-au diferenţiat cele două, înscrie-te!

Foloseşte-ţi alături de noi abilităţile şi experienţele tale! Promitem să te răsplătim cu nenumărate experienţe interesante!