Tabără pentru copii

Ne bucurăm că sunteți interesați de tabăra noastră! Dacă doriți vă înscrieți, urmați pașii de mai jos:

  1. Aplicație medicală prin medicul curant

Dacă ai discutat cu părinții tăi și ai dori să participi în tabără noastră sau dacă sunteți părinții unui copil pe care vreți să îl trimiteți într-una dintre taberele Yuppi, adresați-vă medicului curant și rugați-l să completeze aplicația medicală necesară.

  • Lista cu datele de contact ale medicilor colaboratori ai Taberei Yuppi poate fi consultată mai jos. Ei sunt medicii care cunosc deja tabăra noastră și vă pot înmâna Aplicația Medicală. Formularul trebuie completat de medic, dar trebuie să aibă și acordul părinților. După ce e completat, formularul trebuie trimis de medicul specialist către organizatorii taberei. În cazul în care medicul nu ne poate transmite formularul, vă rugăm să ni-l trimiteți dumneavoastră prin poștă, pe 21. Decembrie 1989, nr. 63, ap. 3, Cluj-Napoca, județul Cluj, cu destinatarul Asociaţia „Yuppi Tábormozgalom/ Mişcarea de Tabără Yuppi”.

Lista medicilor poate fi vizualizată aici.

  • Chiar dacă numele medicului specialist nu apare pe listă, vă puteţi înscrie în taberele Yuppi. Cereţi detalii de la organizatorii taberelor Yuppi pe adresa de email camper@yuppicamp.ro sau la următoarele numere de telefon:

0749078577 – Sándor Szilvia – responsabilă tabăra de diabet pentru copii

0755262605 – Imre Attila – responsabil tabăra de diabet pentru adolescenți

0720833013 – Bakó Eszter  – responsabilă pentru tabăra de oncologie și artrită juvenilă

  1. Notificarea poștală

Este important să știți că depunerea aplicației medicale nu garantează participarea la tabără. În taberele Yuppi se înscriu foarte mulți copii, astfel că nu este posibilă includerea tuturor doritorilor pe listele de participanți. După sosirea tuturor aplicațiilor, veți primi o notificare poștală, în care va fi precizat dacă puteți cu siguranţă să participați la tabără sau dacă sunteți introduși pe lista de aşteptare. În acest ultim caz, veți putea participa la tabără dacă cineva renunţă la locul ei/lui.

Dacă veți fi acceptați, vom mai avea nevoie de completarea – de către părinți și copii – a câtorva documente. După completarea lor, documentele trebuie să ajungă înapoi la organizatorii taberelor Yuppi, prin poștă.

Puteți citi mai multe despre viața de zi cu zi în tabără și despre perioadele de înscriere în secţiunea Tabăra noastră.

Pentru orice informație suplimentară, vă stăm la dispoziție pe camper@yuppicamp.ro!

Tabăra prin ochii părinților

„Încă nu ni s-a întâmplat ceva atât de bun până acum. Când am mers după el, în ultima zi de tabără, copilul a plâns până acasă, spunând că ar vrea să mai rămână măcar o zi. Săptămâna petrecută în tabără a avut un efect benefic atât asupra stării sale psihice, cât și asupra valorilor glicemiei. A învățat și a văzut multe lucruri. A fost o minune mare pentru noi. Ne vorbește aproape în fiecare zi de  tabără. Le recomand această experiență tuturor copiilor și părinților.” (Tatăl unui participant la tabără)