Donație directă

Patul de spital, mirosul de clor și zilele măsurate în tratamentul de dimineață, prânz și seară nu ar trebui să fie amintirile din copilărie a nimănui. Copiii internați în spital au nevoie de mai mult decât tratamente, au nevoie și ei să se poată bucura d

Suma investită, dacă dăruiești pentru un an

25 RON
50 RON
100 RON

Suma investită

25 RON
50 RON
100 RON

Modalitate de plată

Selectează suma
Prenumele este necesar
Numele este necesar
Adresa de e-mail este necesară
Politica GDPR trebuie acceptată
Înapoi
Contravaloare în EURO

Plățile PayPal pe Yuppi Camp sunt procesate debitând contravaloarea în EURO a sumei pe care dorești să o donezi. Din această cauză pot apărea diferențe între suma aleasă și suma debitată din contul tău, în funcție de cursul valutar practicat de banca ta.

Suma investită, dacă dăruiești pentru un an

25 RON
50 RON
100 RON

Suma investită

25 RON
50 RON
100 RON

Modalitate de plată

Selectează suma
Prenumele este necesar
Numele este necesar
Adresa de e-mail este necesară
Politica GDPR trebuie acceptată
Înapoi
Contravaloare în EURO

Plățile PayPal pe Yuppi Camp sunt procesate debitând contravaloarea în EURO a sumei pe care dorești să o donezi. Din această cauză pot apărea diferențe între suma aleasă și suma debitată din contul tău, în funcție de cursul valutar practicat de banca ta.

Copiii internați în spital au nevoie de mai mult decât tratamente, au nevoie de copilărie!

icon
carousel image
left arrow right arrow

Patul de spital, mirosul de clor și zilele măsurate în tratamentul de dimineață, prânz și seară nu ar trebui să fie amintirile din copilărie a nimănui. Copiii internați în spital au nevoie de mai mult decât tratamente, au nevoie și ei să se poată bucura de copilărie! Tu le poți oferi acest dar! 

Paul și-a petrecut majoritatea copilăriei prin spitalele din diferite orașe ale țării – în căutarea tratamentului și medicului potrivit, ceea ce ”nu mi se părea greu, atâta timp cât erau părinții cu mine acolo. Dar când au început ei să plece că îi aveau pe frații mei acasă și să mă lase cu verișorii, simțeam un gol. Eu aveam nevoie de afecțiune emoțională, aveam nevoie de părinți. Știu că plângeam mult, îi sunam, vorbeam cu ei încontinuu la telefon. Cumva a fost o traumă pentru mine că nu am stat cu ei și am stat mult la spital. Pe parcurs am început să nu mai plâng, dar mi s-a format o traumă și o frică să stau de vorbă cu oamenii, să socializez.”

Paul s-a născut al doilea copil dintre 15 frați, undeva într-un sat mic din Moldova. ”Eram un copil mai agitat și obișnuiam să mă dau cu bicicleta, făceam tumbe și cădeam în genunchi. Eram entuziasmat că am învățat să merg pe bicicletă, dar la un moment dat am văzut că mi se umflă genunchii și nu-i mai pot mișca bine. Nu i-am spus mamei că îmi era frică, speram să mi se dezumfle, dar nu mi s-au dezumflat.”

”Până la șase ani am fost mai năzdrăvan, apoi boala m-a făcut mai introvertit”, ne mărturisește Paul, care de la vârsta de 6 ani trăiește cu artrită juvenilă.

Prima vizită la medic și-o amintește și astăzi foarte clar: ”M-a pus pe pat cu picioarele întinse, m-a anesteziat puțin și mi-a scos lichidul din genunchi cu o seringă. După asta mi-a pus ambele picioare în ghips pentru o lună. După ce mi-au dat ghipsul jos mergeam cu picioarele înțepenite, am fost la recuperări mai bine de un an.”

Tabăra Yuppi a fost prima tabără din viața lui și ne-a mărturisit că el nu mai vede toată experiența ca un copil. ”Am încercat mai degrabă să fiu un lider, să văd ce le-ar plăcea copiilor, să am grijă de ei. Mă gândesc că atunci când fac 20 de ani, peste doi ani să vin și eu ca voluntar, ori să donez, să ajut financiar această tabără. Pentru că este foarte fain, foarte interesant.”

Copiii internați în spital au nevoie și ei să se poată bucura de copilărie! Cu ajutorul tău ei vor avea parte de activități, chiar în patul de spital, care, pentru câteva ore, le vor reda copilăria și îi vor ajuta să-și creeze amintiri care contează. Câteva ore când nu boala are rolul principal, ci joaca, distracția, prietenia și activitățile diverse pregătite de voluntarii Yuppi Camp. Donează pentru activitățile de terapie prin experiență din spitalele pediatrice din Cluj-Napoca! 


Despre modul de susținere

icon

Donația directă se face o singură dată, securizat, prin intermediul site-ului în tab-ul “Donație Directă” prin intermediul procesatorului de plată EuPlătesc.ro (EuroPayment Services)

SAU

Poți opta pentru un transfer bancar prin IBAN la următoarele date: 

Beneficiar: Asociaţia Yuppi Camp

IBAN:

    EUR: RO26 OTPV 2000 0057 8485 EU01

    HUF: RO 29 BTRL HUF CRTOTO8D3B601

    RON: RO 18 BTRL RON CRT0T08D3B603

SWIFT: BTRLRO22

Banca: Banca Transilvania, Cluj Napoca

Te rugăm ca în detaliile plății să treci o adresă de email pentru a putea să-ți mulțumim pentru donație și pentru a putea redeacta un contract de donație!

carousel image

Printr-o donație lunară oferi sustenabilitate și certitudine pentru perioadele ce urmează, facilitând planificarea în timp a taberelor și a numărului de copii pe care îi putem primi! 

Poți dona lunar prin Debit Direct, un sistem de donație recurentă bazat pe semnarea unui contract și al unui mandat ce va fi ulterior procesat de banca ta, banii fiind debitați direct din contul bancar. 

SAU

Poți dona lunar chiar prin intermediul site-ului folosind tab-ul “donație lunară”, caz în care plata va fi făcută lunar prin intermediul cardului tău de debit. Plata este securizată conform protocoalelor procesatorului de plăți EuPlatesc.ro (EuroPayment Services).

În ambele cazuri poți solicita mai multe informații sau poți opri recurența printr-un email la donate@yuppicamp.ro sau un apel la +40 (747) 283 845.

carousel image

Ce face Yuppi Camp și de ce să am încredere în organizație?

plus icon minus icon

Yuppi Camp sunt tabere și activități gratuite de terapie prin experiență pentru copii și adolescenți cu cancer, diabet sau alte boli autoimune și grave, alături de familiile lor, unde oferim asistență medicală non-stop. 

Suntem prima tabără din România care utilizează metoda revoluţionară numită terapie prin experienţă folosită de SeriousFun Children's Network. Succesul acesteia se datorează faptului că beneficiarii participă la activităţi prin care au posibilitatea să-şi descopere propriile abilităţi şi talente, iar astfel devin mai încrezători în ei înșiși. În taberele Yuppi copiii și părinții participă la activități precum echitație, canotaj, tir cu arcul, alpinism, magie, lucru manual, teatru, fotografie, muzică. 

Din 2011 au avut parte de astfel de experiențe 1722 de participanți, îndrumați și încurajați de 1457 de voluntari. Am organizat 32 de tabere, 2 weekenduri pentru familii și 13 tabere și activități online și ne bucurăm de sprijinul a 100 de medici specialiști din toată țara.

Citește mai multe despre noi în raportul anual

Ce impact are donația mea?

plus icon minus icon

Generozitatea ta înseamnă mult mai mult decât simple cifre. Generozitatea ta înseamnă mult mai mult decât simple cifre. Generozitatea ta înseamnă zile de liniște pentru familii care se luptă, zi de zi, cu grija cauzată de boală. Înseamnă zile, unde aceste familii se pot reîncărca emoțional, pot uita de frici și pot lua o gură de aer proaspăt în toată suferința lor. Generozitatea ta înseamnă curaj pentru copiii bolnavi cronic și liniște pentru familiile acestora. 

Dar dacă îți plac cifrele: 25 de lei donați înseamnă o oră de asistență medicală. 50 de lei înseamnă un set de săgeți pentru activitatea de tir cu arcul. 100 de lei acoperă costurile pentru trei mese pe zi a unui copil din tabără.


De ce să donez?

plus icon minus icon

Pentru că boala fură copilăria. Boala este un monstru înspăimântător, căci prezența sa se simte pretutindeni, deși uneori este invizibil. Este prezent în grija părinţilor, este prezent şi în ochii colegilor de clasă, a prietenilor. Se amestecă în joaca copilului, îngreunează mişcarea acestuia, îi limitează libertatea, îi scade încrederea în sine.

Locul copiilor este alături de alți copii, în tabere unde pot fi în siguranță, unde își pot face prieteni, unde se pot distra fără frică. Unde pot uita de boală și își pot redescoperi încrederea în sine. 

Iar tu le poți oferi șansa să ajungă în taberele Yuppi. Donând o singură dată ajuți în organizarea lor.

Donând recurent poți oferi siguranță și speranță copiilor bolnavi cronic sau grav că vor mai avea șansa să se reîntoarcă în tabere și în următorii ani. 



Pentru mai multe informații te rugăm să ne contactezi!

carousel image
contact person image

Andrei Bulearcă

Director Fundraising