Családi tábor rákbeteg és más autoimmun betegséggel élő gyermekeknek

Családi tábor rákbeteg és más autoimmun betegséggel élő gyermekeknek
carousel image

Ismerd meg a tábort!

icon
carousel image

Az első olyan tábor vagyunk Romániában, amely a forradalmian új élményterápia módszerét használja. Az élményterápia sikere abban rejlik, hogy a résztvevők olyan tevékenységekben vesznek részt, ahol felfedezik saját képességeiket és tehetségüket és ezáltal nő az önbizalmuk. A Yuppi táborokban a gyermekek és családjaik olyan tevékenységeken vesznek részt, mint a mászás, lovaglás, evezés, íjászat, kézművesség, színjátszás és bűvészet.

A Yuppi táborokban a betegség nem akadály. Itt a résztvevők felszusszanhatnak, megfeledkezhetnek kicsit a betegség okozta gondokról és szabadon mosolyoghatnak, barátkozhatnak, felfedezhetik erejüket és nem is sejtett érzelmi erőforrásaikat. 

A családi táborokban a tevékenységek egyaránt szólnak a gyermekeknek és felnőtteknek is. A tábori nap folyamán a gyermekek és szüleik külön-külön vesznek részt a tevékenységeken, este pedig a családé a főszerep, ilyenkor együtt vesznek részt az előkészített játékokon. Amikor a szülők a nekik szánt tevékenységeken vannak, akkor a gyermekek biztonságáról a Házi Manók illetve a Menő Manók gondoskodnak. 

subsribe to newsletter

18 - 22 július 2023

Feliratkozás a táborba

Kérjük, töltsd ki az űrlapot, és hamarosan kapcsolatba lépünk veled a részletekért.

A gyermek adatai

gfdggdfgf
Az oldal reCAPTCHA által van védve, és a Google Adatvédelmi Irányelvek és az Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak rá.

Ismerd meg a többi táborunkat is!

icon
Kamasztábor
Tudj meg többet
Testvértábor
Tudj meg többet
Családi tábor diabéteszes gyermekeknek és családjainkak
Tudj meg többet