Testvértábor

Az első olyan tábor vagyunk Romániában, amely a forradalmian új élményterápia módszerét használja.
carousel image

Ismerd meg a tábort!

icon
carousel image

Az első olyan tábor vagyunk Romániában, amely a forradalmian új élményterápia módszerét használja. Az élményterápia sikere abban rejlik, hogy a résztvevők olyan tevékenységekben vesznek részt, ahol felfedezik saját képességeiket és tehetségüket és ezáltal nő az önbizalmuk. A Yuppi táborokban a gyermekek és családjaik olyan tevékenységeken vesznek részt, mint a mászás, lovaglás, evezés, íjászat, kézművesség, színjátszás és bűvészet.

A Yuppi táborokban a betegség nem akadály. Itt a résztvevők felszusszanhatnak, megfeledkezhetnek kicsit a betegség okozta gondokról és szabadon mosolyoghatnak, barátkozhatnak, felfedezhetik erejüket és nem is sejtett érzelmi erőforrásaikat. 

A Testvértábor - ahol a testvérek együtt vesznek részt a tevékenységeken - egyik célkitűzése, hogy a testvérek közötti kapcsolatot erősítse, enyhítse az esetleges feszültségeket, közelebb hozza egymáshoz a testvéreket. Ezáltal egymást támogathatják majd nemcsak a táborban, hanem a mindennapokban is. 

Idén a Testvértáborunk 6 és 18 év közötti rákbeteg vagy más autoimmun betegséggel élő gyermekeknek és testvéreiknek szól. 


subsribe to newsletter

14 - 19 augusztus 2023

Feliratkozás a táborba

Kérjük, töltsd ki az űrlapot, és hamarosan kapcsolatba lépünk veled a részletekért.

A gyermek adatai

gfdggdfgf
Az oldal reCAPTCHA által van védve, és a Google Adatvédelmi Irányelvek és az Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak rá.

Ismerd meg a többi táborunkat is!

icon
Kamasztábor
Tudj meg többet
Családi tábor rákbeteg és más autoimmun betegséggel élő gyermekeknek
Tudj meg többet
Családi tábor diabéteszes gyermekeknek és családjainkak
Tudj meg többet