Tabăra de Frați pentru copii cu cancer sau cu boli autoimune

☀️ Yuppi Camp este locul în care boala nu este un obstacol. Aici participanții pot uita de grijile zilnice cauzate de boală și pot zâmbi liberi, își pot face prieteni și își pot redescoperi puteri și resurse emoționale nebănuite.
carousel image

Cunoaște tabăra

icon
carousel image

Unul din obiectivele acestei tabere, cu activități la care frații participă împreună, este de a consolida relația dintre ei, de a reduce eventualele tensiuni, de a-i apropia unul de celălalt. Astfel, ei se vor putea sprijini atât în tabără, cât și în viața de zi cu zi, odată cu întoarcerea acasă. 

Anul acesta Tabăra de Frați este destinată copiilor cu cancer sau cu boli autoimune și grave cu vârsta între 7 și 18 ani și frații lor.

Yuppi Camp este prima tabără din România care utilizează metoda revoluţionară numită terapie prin experienţă. Succesul acesteia se datorează faptului că beneficiarii participă la activităţi prin care au posibilitatea să-şi descopere propriile abilităţi şi talente, iar astfel devin mai încrezători în ei înșiși. În taberele Yuppi tinerii participă la activități precum echitație, canotaj, tir cu arcul, alpinism, magie, lucru manual, teatru, fotografie. 

subsribe to newsletter

16 - 19 iulie 2024

Înscriere în tabără

Te rog să completezi formularul și vom lua legătura cu tine în curând în legătură cu detaliile.

Datele copilului

gfdggdfgf
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google.

Vezi și celelalte tabere ale noastre

icon
Tabăra de Familii pentru copii cu diabet cu vârstă între 0 și 9 ani și familiile lor
Află mai multe
Tabăra pentru copii și adolescenți cu diabet
Află mai multe
Weekendul de Familii pentru copii bolnavi cronic și familiile lor
Află mai multe