Sprijină copiii bolnavi cronic și grav și fii parte din povestea Yuppi Camp!

Fii partenerul nostru și contribuie la sustenabilitatea activităților noastre în următorii ani. Oferă certitudine copiiilor bolnavi de cancer, diabet sau alte boli autoimune și grave că vor avea o tabără unde pot participa și ei. 

Sponzorizează 20%

Sprijină Yuppi Camp cu 20% din impozitul pe profit, GRATUIT, reducând impozitul datorat statului!

Donez

Team bulidinguri și traininguri corporative

Inițiază un team building sau un training caritabil, conceput special pentru nevoile echipei tale! Îmbunătățește relațiile de lucru și dezvoltă-ți abilitățile de lider cu ajutorul profesioniștilor noștri, într-un stil yuppistic.

Evenimente sportive cu echipa fimei

Fă bine, fă sport! Încurajează un stil de viață sănătos și activ, și hai la mișcare cu echipa ta pentru a sprijini o cauză caritabilă. Vezi cum poți organiza un eveniment sportiv corporate, marca Yuppi!

Evenimente pentru familiile colegilor

Adu împreună familiile colegilor și sprijină o cauză bună prin evenimentele noastre corporate pentru familii! Bucurați-vă de timpul de calitate petrecut împreună, cu jocuri și activități distractive și educaționale pentru toată lumea.

Treasure hunt corporativ

Hai cu noi la o vânătoare de comori și alătură-te unei cauze bune printr-o aventură de neuitat! Întărește spiritul de echipă prin jocurile noastre tip treasure hunt, unde experiențe trăite împreună ne aduc mai aproape.

Donații materiale

Ai lucruri pe care nu le mai folosești? Contribuie la bunul mers al taberelor prin donații de obiecte! Pentru a oferi experiențe terapeutice de calitate, avem nevoie de echipamente speciale, materiale și consumabile. Vezi cu ce ne poți ajuta!

Cause Related Marketing

Ajută pe termen lung și în mod activ promovându-ți produsul sau serviciul! Prin campaniile noastre de tip cause related marketing, poți redirecționa un procent din încasările tale pe anumite produse/promoții copiilor cu boli cronice din taberele noastre.

Pentru mai multe informații te rugăm să ne contactezi!

carousel image
contact person image

Horváth Enikő

Coordonatoare - Corporate giving