Termeni și condiții

Termeni și condiții pentru donațiile cu cardul făcute în sprijinul Asociației Mișcare de Tabără Yuppi prin intermediul EuPlătesc (EuroPayment Services), pe www.yuppicamp.ro.

Informații generale

Pe siteul www.yuppicamp.ro se pot face donații punctuale sau recurente.

Procesarea donațiilor se face securizat, conform protocoalelor EuPlătesc (EuroPayment Services), prin intermediul platformei anterior menționate. Donatorul poate selecta valoarea donației punctuale sau lunare ce se va debita de pe cardul bancar furnizat de donator. În utilizarea platformelor de mai sus, donatorul se angajează că va furniza informații reale, corecte și complete.

Donațiile sunt făcute în sprijinul misiunii și obiectivelor Asociației Mișcare de Tabără Yuppi, înregistrată în Registrul Fundațiilor şi Asociațiilor cu nr. 183/01.11.2011, CUI 29368257, cu sediul în Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 63, ap. 3, Cluj-Napoca, Cluj, 400124, identificată cu CUI 29368257, tel: +40 (747) 283 845; e-mail: office@yuppicamp.ro , cont bancar deschis la OTP Bank România, Sucursala Cluj-Napoca, IBAN RON RO69OTPV200000578485RO01.

Termeni și condiții pentru donațiile făcute pe site-ul www.yuppicamp.ro

La momentul donației, donatorul va oferi următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, telefon mobil. Donatorul poate opta sau nu pentru primirea de informații din partea Yuppi Camp cu privire la destinația sumei donate.

Indiferent de opțiunea aleasă pentru comunicarea ulterioară, în cazul unei donații punctuale prin card pe www.yuppicamp.ro, după efectuarea și confirmarea plății, donatorul va primi un e-mail generat automat din partea procesatorului de plăți (EuPlătesc.ro/EuroPayment Services) și din partea Yuppi Camp. În cazul unei donații recurente, donatorul va primi un e-mail generat automat, cu statusul plății, la fiecare debitare lunară a cardului.

  • Returnarea donațiilor: Donatorul poate solicita, fără a invoca un motiv anume, în termen de 30 de zile calendaristice de la data donației, creditarea acesteia printr-un email la donate@yuppicamp.ro sau un apel telefonic la +40 (747) 283 845;  Pentru identificarea și confirmarea donației, donatorul va oferi următoarele date cu caracter personal, folosite și la momentul donației: nume, prenume, e-mail, telefon mobil.

Yuppi Camp va rambursa donația în maximum 5 zile lucrătoare de la primirea solicitării, urmând ca fondurile să fie creditate în maxim 45 de zile calendaristice (în funcție de banca emitentă a cardului și tipul cardului).

  • Returnarea și întreruperea donațiilor recurente: Donatorul poate solicita, fără a invoca un motiv anume, în termen de 30 de zile calendaristice de la data donației, creditarea acesteia și oprirea recurenței printr-un e-mail la donate@yuppicamp.ro sau un apel telefonic la +40 (747) 283 845;  Pentru identificarea și confirmarea donației, donatorul va oferi următoarele date cu caracter personal, folosite și la momentul donației: nume, prenume, e-mail, telefon mobil.

Yuppi Camp va rambursa donația (din ultima lună) în maximum 5 zile lucrătoare de la primirea solicitării, urmând ca fondurile să fie creditate în maxim 45 de zile calendaristice (în funcție de banca emitentă a cardului și tipul cardului).

Pentru orice alte detalii, neclarități sau întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați pe e-mail la office@yuppicamp.rodonate@yuppicamp.ro ori telefonic la +40 (747) 283 845, luni-vineri, 09:00-17:00 (cu excepția sărbătorilor legale).