Redirecționare 3.5%

Ne poți ajuta să aducem mai mulți copii în tabere și să le oferim tuturor participanților experiențe terapeutice de cea mai bună calitate
Îți mulțumim că alegi să faci bine!

Redirecționează, fără costuri suplimentare, 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2022 pentru a contribui la zâmbetele copiilor cu cancer, diabet sau alte boli autoimune și la organizarea taberelor gratuite oferite de Yuppi Camp. Poți contribui la tabăra copiilor completând formularul 230 (în cazul firmelor) sau declarația unică (în cazul PFA).

Redirecționează 3,5% gratuit din impozitul tău către Yuppi Camp

Ne poți ajuta să aducem mai mulți copii în tabere și să le oferim tuturor participanților experiențe terapeutice de cea mai bună calitate. Redirecționează, fără costuri suplimentare, 3.5% din impozitul pe venit pentru a ne ajuta să oferim tuturor copiilor și tinerilor cu cancer, diabet sau alte boli autoimune experiențe de cea mai bună calitate. Există și opțiunea de a redirecționa către Yuppi Camp pentru 2 ani consecutivi fără a mai fi nevoie recompletarea unui formular în anul viitor. Completează, semnează și depune formularul 230 online, într-un minut, fără drumuri la ANAF. Trimite-l pe e-mail către adresa donate@yuppicamp.ro. Echipa organizației se va ocupa să trimită formularul la ANAF. Alternativ, poți descărca formularul, completează-l cu datele personale și depune-l la ANAF.

Date de identificare a contribuabilului

Adresa de domiciliu (așa cum apare in documentul de identitate)

Perioada redirecționării

descarcă
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google.

Vezi cum am cheltuit banii

Descarcă rapoartele anuale Yuppi și află mai multe despre anii trecuți!

Pentru mai multe informații te rugăm să ne contactezi!

carousel image
contact person image

Andrei Bulearcă

Coordinator - Individual Giving