Donație lunară

Anual 400 de copii sunt diagnosticați cu diabet și 420 de copii află că au cancer. Locul micilor bucurii este luat de îngrijorare, anxietate și izolare. Oferă-le șansa la copilărie!

Suma investită, dacă dăruiești pentru un an

25 RON
50 RON
100 RON

Suma investită

25 RON
50 RON
100 RON

Modalitate de plată

Selectează suma
Prenumele este necesar
Numele este necesar
Adresa de e-mail este necesară
Politica GDPR trebuie acceptată
Înapoi
Contravaloare în EURO

Plățile PayPal pe Yuppi Camp sunt procesate debitând contravaloarea în EURO a sumei pe care dorești să o donezi. Din această cauză pot apărea diferențe între suma aleasă și suma debitată din contul tău, în funcție de cursul valutar practicat de banca ta.

Suma investită, dacă dăruiești pentru un an

25 RON
50 RON
100 RON

Suma investită

25 RON
50 RON
100 RON

Modalitate de plată

Selectează suma
Prenumele este necesar
Numele este necesar
Adresa de e-mail este necesară
Politica GDPR trebuie acceptată
Înapoi
Contravaloare în EURO

Plățile PayPal pe Yuppi Camp sunt procesate debitând contravaloarea în EURO a sumei pe care dorești să o donezi. Din această cauză pot apărea diferențe între suma aleasă și suma debitată din contul tău, în funcție de cursul valutar practicat de banca ta.

Găzduirea în tabără a unei familii cu copii bolnav cronic, inclusiv frate/soră și părinți sănătoși, într-o tabără de 4 zile.
Suma target
18500 RON
86% - 15920 RON

Boala fură copilăria! Taberele Yuppi sunt șansa la ea!

icon
carousel image
left arrow right arrow

Diana era doar un bebeluș de două luni când a fost diagnosticată cu leucemie.

”Nu prea îmi amintesc multe, știu că am stat mult prin spitale, am și cicatrici de la furtunul ăla… Dar am trecut peste… Bine, mai am unele chestii, nu am voie să depun mult efort, să mă stresez prea tare, că poate reîncepe boala. Bine, la oricine se pot activa acele celule, dar la mine riscul e mai mare, că am avut deja leucemie.”

Anual 400 de copii sunt diagnosticați cu diabet și 420 de copii află că au cancer*, iar numărul celor diagnosticați cu o boală autoimună este chiar și până astăzi necunoscut. Viața acestor copii, acestor familii se schimbă de la o clipă la alta. Îngrijorarea înlocuiește micile bucurii cotidiene, devine un membru nou al familiei. Sute de planuri sunt anulate, sute de certitudini devin incertitudini. 

Copiii petrec zile, săptămâni, chiar luni întregi în spitale, izolați de prieteni, familie, suportând tratamente grele. Yuppi Camp înseamnă pentru ei o pauză de la toate acestea. O pauză de la boală. Înseamnă zile fără grija bolii. Zile în care se întâlnesc cu copii ca ei, cu care pot vorbi fără a se simți ciudat sau înrușinați. 

M-am întâlnit cu Diana la finalul activității de alpinism din tabăra Yuppi. Era obosită, dar avea un zâmbet larg pe buze.

”Vai, am crezut că nu voi mai putea coborî, ai văzut că am rămas blocată în leagăn? Nu am reușit să trag de funie să mă deblochez. M-am panicat, am început să am gânduri că sigur nu o să mai cobor, că sigur o să mă lovesc și m-am speriat mai tare, dar până la urmă am coborât. Și apoi am încercat a doua oară, pentru că toți m-au încurajat.”

La a doua încercare, Diana a reușit să deblocheze funia. A fost întâmpinată de îmbrățișările unui grup de fete.

”În tabără am avut anxietate chiar la început când am venit, nu voiam să vorbesc cu nimeni, nici cu voluntarii - amicii cum le spunem noi aici -, nici cu colegii de cameră. Mi-era rușine de absolut oricine, dar acum nu îmi mai este. M-am împrietenit cu foarte mulți copii aici.”

Boala fură copilăria! Dar copiii bolnavi cronic au nevoie să simtă că trăiesc, că pot face orice, fără frică. Un astfel de loc este Yuppi Camp, unde copiii se pot distra cu tot cu boala lor, dar fără griji, deoarece acestea sunt preluate de voluntari, care le sunt alături, îi încurajează, le oferă siguranță. 

Tu le poți oferi copiilor ca Diana șansa la copilărie! Darul tău înseamnă zile fără grija bolii!  

P.S. Diana este un pseudonim deoarece am vrut să protejăm intimitatea familiei.

* Conform Registrului Național al Cancerului la Copil (RNCCR)

Despre modul de susținere

icon

Donația directă se face o singură dată, securizat, prin intermediul site-ului în tab-ul “Donație Directă” prin intermediul procesatorului de plată EuPlătesc.ro (EuroPayment Services)

SAU

Poți opta pentru un transfer bancar prin IBAN la următoarele date: 

Beneficiar: Asociaţia Miscare de Tabara Yuppi

IBAN:

    EUR: RO26 OTPV 2000 0057 8485 EU01

    HUF: RO73 OTPV 2000 0057 8485 HU01

    RON: RO69 OTPV 2000 0057 8485 RO01

SWIFT: OTPV ROBU

Banca: OTP Bank, Cluj Napoca

Te rugăm ca în detaliile plății să treci o adresă de email pentru a putea să-ți mulțumim pentru donație și pentru a putea redeacta un contract de donație!

carousel image

Printr-o donație lunară oferi sustenabilitate și certitudine pentru perioade ce urmează, facilitând planificarea în timp a taberelor și a numărului de copii pe care îi putem primi! 

Poți dona lunar prin Debit Direct, un sistem de donație recurentă bazat pe semnarea unui contract și al unui mandat ce va fi ulterior procesat de banca ta, banii fiind debitați direct din contul bancar. 

SAU

Poți dona lunar chiar prin intermediul site-ului folosind tab-ul “donație lunară”, caz în care plata va fi făcută lunar prin intermediul cardului tău de debit. Plata este securizată conform protocoalelor procesatorului de plăți EuPlatesc.ro (EuroPayment Services).

În ambele cazuri poți solicita mai multe informații sau poți opri recurența printr-un email la donate@yuppicamp.ro sau un apel la +40 (747) 283 845.

carousel image

Ce face Yuppi Camp și de ce să am încredere în organizație?

plus icon minus icon

Yuppi Camp sunt tabere și activități gratuite de terapie prin experiență pentru copii și adolescenți cu cancer, diabet sau alte boli autoimune, alături de familiile lor, unde oferim asistență medicală non-stop. 

Suntem prima tabără din România care utilizează metoda revoluţionară numită terapie prin experienţă folosită de SeriousFun Children's Network. Succesul acesteia se datorează faptului că beneficiarii participă la activităţi prin care au posibilitatea să-şi descopere propriile abilităţi şi talente, iar astfel devin mai încrezători în ei înșiși. În taberele Yuppi copiii și părinții participă la activități precum echitație, canotaj, tir cu arcul, alpinism, magie, lucru manual, teatru, fotografie, muzică. 

Din 2011 au avut parte de astfel de experiențe 1483 de participanți, îndrumați și încurajați de 1292 de voluntari. Am organizat 28 de tabere, 2 weekenduri pentru familii și 13 tabere și activități online și ne bucurăm de sprijinul a 96 de medici specialiști din toată țara.

Citește mai multe despre noi în raportul anual

Ce impact are donația mea?

plus icon minus icon

Generozitatea ta înseamnă mult mai mult decât simple cifre. Generozitatea ta înseamnă darul copilăriei. O copilărie unde copiii cu cancer, diabet sau alte boli autoimune, precum Diana, pot face alpinism, se pot urca pentru prima dată pe un cal, pot nimeri ținta chiar și cu ochii închiși, își pot face prieteni cu care pot discuta despre boală. Generozitatea ta înseamnă curaj pentru copiii bolnavi cronic.

Dar dacă îți plac cifrele: 25 de lei înseamnă o oră de asistență medicală. 50 de lei înseamnă un set de săgeți pentru activitatea de tir cu arcul. 100 de lei acoperă costurile pentru trei mese pe zi a unui copil din tabără. 

De ce să donez?

plus icon minus icon

Pentru că boala nu-și ia vacanță, dar copiii bolnavi cronic au nevoie de una. Iar generozitatea ta le-o poate oferi. 

Donând o singură dată ajuți în organizarea taberelor din această vară. Împreună cu tine putem oferi experiențe de neuitat pentru 10 participanți.

Donând recurent poți oferi siguranță și speranță copiilor bolnavi cronic, că se pot întoarce și anul viitor în taberele noastre. 

Pentru mai multe informații te rugăm să ne contactezi!

carousel image
contact person image

Andrei Bulearcă

Coordinator - Individual Giving