Ziua de naștere

Se apropie ziua ta de naștere și vrei să o dăruiești unui copil bolnav de cancer, diabet sau o altă boală autoimună? Completează formularul de mai jos și te vom ajuta la fiecare pas!
Îți mulțumim că alegi să faci bine!
Susține copiii din Taberele Yuppi într-un mod inedit! De ziua ta în acest an poți primi cel mai frumos cadou – zâmbete de copil, dăruindu-ți ziua de naștere acestora. Dacă aniversarea ta se aproprie și vrei să o faci de neuitat, înscrie-te pentru a-ți dărui ziua de naștere, înainte cu cel puțin 2 săptămâni de aniversarea ta și vei primi toate informațiile și sprijinul de care ai nevoie. Fii galantom pentru Yuppi și colorează-ți aniversarea cu zâmbete de copii.

Susține copiii din Taberele Yuppi într-un mod inedit

De ziua ta în acest an poți primi cel mai frumos cadou – zâmbete de copil, dăruindu-ți ziua de naștere acestora. Dacă aniversarea ta se aproprie și vrei să o faci de neuitat, înscrie-te pentru a-ți dărui ziua de naștere, înainte cu cel puțin 2 săptămâni de aniversarea ta și vei primi toate informațiile și sprijinul de care ai nevoie. Fii galantom pentru Yuppi și colorează-ți aniversarea cu zâmbete de copil!

Vreau să mă implic!

Trimite
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google.

icon
carousel image

Cum funcționează? Este foarte simplu! În loc de cadourile obișnuite de ziua ta, îți rogi prietenii să facă o donație către o cauză aproape de inima ta, Yuppi Camp. Astfel, vei avea parte de o aniversare incredibil de frumoasă. Pentru că nu e nimic mai frumos decât să poți să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutorul tău pentru a nu se lupta singuri cu boala!

Cum poți face ziua ta o zi memorabilă?

- Completeză formularul. 

- Noi te ajutăm cu creerea paginii de Galantom! 

- Răspândește vestea către toți prietenii tăi!

Vezi cum am cheltuit banii

Descarcă rapoartele anuale Yuppi și află mai multe despre anii trecuți!

Pentru mai multe informații te rugăm să ne contactezi!

carousel image
contact person image

Andrei Bulearcă

Coordinator - Individual Giving