Cunoaște povestea voluntarilor noștri

Experiența de voluntariat în taberele Yuppi Camp este una intensă și emoționantă. Iată cum trăiesc voluntarii toate acestea.  

carousel image

Cronicile unui voluntar în taberele Yuppi Camp

⏰ La ora 7 dimineața îți sună alarma, îți mai dai un răgaz de 10 minute, după care faci un duș rapid, te uiți la program, te îmbraci cu hainele potrivite primei activități – pantaloni lungi dacă este echitație sau tir cu arcul, pantaloni lungi dacă e canotaj sau alpinism. Îți pui ecusonul, ceasul, borseta și ieși în livingul voluntarilor unde, cu siguranță, cineva mai matinal decât tine a făcut deja o doză mare de cafea. ☕Asta te face să zâmbești. Îți bei cafeaua, schimbi două vorbe cu ceilalți și ieși pe ușă. 

E ora 7:30, trebuie să-ți trezești echipa. 🥱 Încă sunt foarte somnoroși, dar îți povestesc cu entuziasm ce au făcut aseară. Îi rogi să se grăbească, să meargă să se spele pe dinți, să își ia hainele potrivite, le umpli sticlele cu apă, așteptați să vină amicii medicali să măsoare glicemiile. Apoi mergeți cu toții la micul dejun. 😀 Cu siguranță te vei întoarce după ceva ce s-a uitat în cameră. 

După micul dejun: dacă ești 🔹Amic de joacă, pui la punct ultimele detalii ale activităților; dacă ești 🔹Amic Medical, mergi după cutia medicală și stai prin zonă la activități, să te asiguri că totul este în regulă; dacă ești 🔹Amic Gazdă conduci copii la activități, îi ajuți să se echipeze, te uiți mândru la ei când vezi cât de bine se descurcă. 📈 Ești atent la telefoanele care îți indică glicemia lor. Uneori mergi cu ei la cel mai apropiat punct medical deoarece le-a scăzut glicemia. Timpul parcă zboară. Vine prânzul, apoi puțină odihnă, o altă activitate. 

😍 Pe zi ce trece copiii îți devin tot mai dragi, la fel și Amicii, aveți deja glumele voastre, știți cui îi place să fie îmbrățișat și cine are nevoie doar de un high-five. La programul de seară vă jucați împreună, râdeți, vă distrați. 🌙 Apoi la discuția de seară nu mai poți de emoții, ești încărcat cu toate ce s-au întâmplat, ești obosit, dar ascultându-i pe copii povestindu-ți ce mândri sunt de ceea ce au reușit să facă în aceea zi, te încarci din nou cu energie. 

După ce te-ai asigurat că toți sunt în pat 💤, pleci spre căsuța Amicilor. Le urezi mult spor celor care vor fi de gardă și abia aștepți să te pui în pat. Dar atmosfera în living e atât de bună, 🗣️ mai stai puțin de vorbă cu colegii, le povestești despre ziua ta. 

🌱 Pe zi ce trece simți din ce în ce mai mult că ceea ce se întâmplă cu tine aici este ceva de nedescris. La finalul taberei ești suuuper-obosit, dar știi deja, vii și la anul.

children story carousel image
children story carousel image
left arrow right arrow

Pentru mai multe informații te rugăm să ne contactezi!

carousel image
contact person image

Gyéresi Blanka

Coordonatoare - Managementul voluntarilor