Családi Hétvége

☀️ A Yuppi táborokban a betegség nem akadály. Itt a résztvevők felszusszanhatnak, megfeledkezhetnek kicsit a betegség okozta gondokról és szabadon mosolyoghatnak, barátkozhatnak, felfedezhetik erejüket és nem is sejtett érzelmi erőforrásaikat.
carousel image

Ismerd meg a tábort!

icon
carousel image

A Családi hétvége olyan, mint egy családi tábor, csak rövidebb. A tevékenységek egyaránt szólnak a gyerekeknek és felnőtteknek is. A tábori nap folyamán a gyerekek és szüleik külön-külön vesznek részt a tevékenységeken, este pedig a családé a főszerep, ilyenkor együtt vesznek részt az előkészített játékokon. Amikor a szülők a nekik szánt tevékenységeken vannak, akkor a gyerekek biztonságáról a Házi Manók illetve a Menő Manók gondoskodnak. 

Azoknak ajánljuk - betegségtípustól függetlenül - akik betekintést szeretnének nyerni a Yuppi táborok világába. Idén a Családi Hétvége rákbeteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel élő 0 és 9 év közötti gyerekeknek és családjaiknak szól.

subsribe to newsletter

27 - 29 szeptember 2024

Feliratkozás a táborba

Kérjük, töltsd ki az űrlapot, és hamarosan kapcsolatba lépünk veled a részletekért.

A gyermek adatai

gfdggdfgf
Az oldal reCAPTCHA által van védve, és a Google Adatvédelmi Irányelvek és az Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak rá.

Ismerd meg a többi táborunkat is!

icon
Testvér Tábor rákbeteg vagy autoimmun betegséggel élő gyerekeknek
Tudj meg többet
Családi Tábor diabéteszes gyerekeknek és családjaiknak
Tudj meg többet
Tábor diabéteszes gyerekeknek és fiataloknak
Tudj meg többet