Felhasználási feltételek

A Yuppi Tábormozgalom Egyesület támogatása, a EuPlătesc (EuroPayment Services) platformon keresztül történő kártyaadományok feltételei, ami www.yuppicamp.ro oldalon érhető el.

Általános információk

A www.yuppicamp.ro honlapon egyszeri vagy rendszeres adományozás is lehetséges. 

Az adományok feldolgozása biztonságosan, a EuPlătesc (EuroPayment Services) protokollok szerint történik a korábban említett platformon keresztül. Az adományozó határozza meg az egyszeri- vagy a rendszeres adományának az összegét, mely az adományozó bankkártyájáról kerül levonásra. A fenti platformok használatával az adományozó vállalja, hogy valós, pontos és teljes körű információt fog nyújtani.

Adományával a Yuppi Tábormozgalom Egyesület küldetését és célkitűzéseinek elérését támogatja. Az egyesület bejegyzési száma az Alapítványok és Egyesületek Jegyzékébe 183/01.11.2011, adószáma: 29368257, székhelye 1989 December 21. út, 63. szám, 3. lakrész, Kolozsvár, 400124, tel: +40 (747) 283 845; e-mail: office@yuppicamp.ro, az OTP Bank Románia kolozsvári fiókjában nyitott lejes bankszámlaszáma a következő: RO69OTPV200000578485RO01.

A www.yuppicamp.ro honlapon keresztül történő adományozás feltételei

Az adományozás pillanatában, az adományozó a következő személyes adatait adja meg: vezetéknév, keresztnév, e-mail, mobiltelefonszám. Az adományozó dönt arról, hogy szeretne-e értesítést kapni az adomány felhasználási módjáról/ rendeltetési helyéről.

A fenti opcióval kapcsolatos döntéstől függetlenül, a www.yuppicamp.ro oldalon keresztül kártyával történő, egyszeri adományozás esetén, a befizetés teljesítése és visszaigazolása után az adományozó egy automatikusan generált e-mailt fog kapni a fizetés feldolgozójától (EuPlătesc.ro/ EuroPayment Services) és a Yuppi Camp-től. Rendszeres adományozás esetén, a bankkártya minden havi terhelésekor az adományozó egy automatikusan generált e-mailt fog kapni a tranzakció státuszára vonatkozóan.

Az adományozott összeg visszatérítése: Az adományozó, az adományozástól számított 30 naptári napon belül, külön indok megjelölése nélkül kérvényezheti az összeg jóváírását a donate@yuppicamp.ro e-mail címen vagy a +40 (747) 283 845 telefonszámon; a szóban forgó adományozás azonosításához és megerősítéséhez, az adományozó az adományozás pillanatában használt személyes adatait adja meg: név, vezetéknév, e-mail cím, mobiltelefonszám.

A Yuppi Camp köteles az adomány összegét a kérelem beérkezésétől számított legfeljebb 5 munkanapon belül visszatéríteni, az összeget pedig legfeljebb 45 naptári napon belül jóváírni (a kártyakibocsátó banktól és a kártya típusától függően).

A rendszeres adományozás megszakítása és az összeg visszatérítése: Az adományozó, az adományozás időpontjától számított 30 naptári napon belül konkrét indok megjelölése nélkül kérvényezheti az összeg jóváírását és az adományozás ismétlődésének leállítását a donate@yuppicamp.ro e-mail címen vagy a +40 (747) 283 845 telefonszámon; a szóban forgó adományozás azonosításához és megerősítéséhez, az adományozó az adományozás pillanatában használt személyes adatait adja meg: név, vezetéknév, e-mail cím, mobiltelefonszám.

A Yuppi Camp köteles az (utolsó) adomány összegét a kérelem beérkezésétől számított legfeljebb 5 munkanapon belül visszatéríteni, az összeget pedig legfeljebb 45 naptári napon belül jóváírni (a kártyakibocsátó banktól és a kártya típusától függően).

Bármilyen egyéb információért forduljon hozzánk e-mailben az office@yuppicamp.ro, vagy a donate@yuppicamp.ro e-mail címen vagy telefonon a +40 (747) 283 845 számon, hétfőtől péntekig 09:00-17:00 között (ünnepnapokat leszámítva).