Önkéntesség a Yuppinál

Több, mint 12 éve a játék, az öröm, a barátság és az új élmények határozzák meg az életet a Yuppi önkéntesnek, akit mi Manónak hívunk. Az elmúlt években több, mint 1750 résztvevő és 1450-nél is több önkéntes rajzolt szivárványt a Yuppi tábor életébe, több mint 66 táboron és tevékenységen keresztül. 

carousel image

A Yuppi önkéntességről

icon
carousel image
left arrow right arrow

A Yuppi világa nagyon színes. Két típusú önkéntességi lehetőséget különböztetünk meg: 

- önkéntesség a Yuppi táborokban;

- önkéntesség az év során.


Az önkéntesek, akiket mi Manóknak hívunk, különböző háttérrel és tapasztalatokkal érkeznek hozzánk. Ez a sokszínűség segít megvalósítani csapataink összetettségét a táborokban és az egyesületben, ezáltal széles a paletta az önkéntességi szerepköröket illetően. 

Az évközi Manók napi szinten bekapcsolódnak a szervezet életébe, segítik a különböző szakosztályok szervezési munkáját, és így betekintést nyernek a kulisszák mögé: vagyis megtapasztalhatják, hogy mi történik a Yuppiban a táborok előtt, hogyan készülnek a különböző osztályok a nyári táborokra. 

A tábori Manók azok az önkéntesek, akiknek a segítségével a táborokat és a tábori programokat működtetjük. A tábori Manók három fő kategoriába sorolhatók: HáziManók, MenőManók és DokiManók. A tábori önkéntesek típusairól bővebben a Szerepkörök menüpontban olvashatsz.

 Az önkéntesek egy szakmai kiválasztási folyamaton (rövid interjú) és képzésen vesznek részt, mivel szeretnénk, ha jól képzett és elkötelezett Manók lennének a gyerekek mellett. A Yuppi képzési folyamatáról bővebben a Képzés részben olvashatsz. 

Várunk téged az Önkéntes akarok lenni szekcióban!

További információkért az önkéntességről, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen a volunteer@yuppicamp.ro címen!
További információkért kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

carousel image
contact person image

Gyéresi Blanka

Koordinátor - Önkéntesszervezés