Támogasd a krónikus beteg gyermekeket és légy része a Yuppi Camp történetének!

Segíts a krónikus beteg gyermekeknek, hogy élvezhessék a felhőtlen gyermekkort!

Adományozz 20%-ot!

Nyújts feledhetetlen élményeket a krónikus beteg gyermekeknek! Támogasd a Yuppi Camp táborokat!

Adományozok

Csapatépítők és céges tréningek

Gyere el csapatoddal egy személyreszabott céges- vagy jótékonysági tréningre, hol minden igényednek eleget teszünk! Szakembereink segítségével nemcsak egy hatékonyan működő, motivált csapatot kovácsolunk össze, de egy tartós szervezeti átalakulást is.

Sportrendezvények céges csapatoknak

Jóra fel, sportra fel! Hozd el mozogni a csapatod és haladjunk együtt egy közös cél felé! Tudd meg, hogy hogyan szervezhetsz egy Yuppisztikus jótékonysági sporteseményt!

Céges családi rendezvények

Együtt erősebbek vagyunk! Szórakoztató játékokkal és oktató tevékenységekkel várjuk nemcsak a csapatodat, de családjaikat is, ahol a minőségi idő és a jótékonyság kéz a kézben jár.

Céges kincsvadászat

Gyere el velünk kincsvadászatra és állj ki egy jó ügy mellett, egy feledhetetlen kaland keretein belül! A kincskeresés izgalmai nemcsak közelebb hoznak, de élménycentrikus játékaink jelentősen erősítik a csapatszellemet is.

Termékbeli adományozás

Vannak olyan tárgyaid amiket már nem használsz? Járulj hozzá a táborok gördülékeny működéséhez termékbeli adományaiddal! A minőségi terápiás élmények biztosításához speciális eszközökre, anyagokra és kellékekre van szükségünk.

Cause Related Marketing

Segíts nekünk hosszú távon a termékeid vagy szolgáltatásaid reklámozásával! A cause related marketing kampányainkon keresztül, bizonyos termékekből vagy promóciokból származó bevételednek egy részét átirányíthatod, a táborainkban részt vevő gyermekeknek.

További információkért vedd fel velünk a kapcsolatot!

carousel image
contact person image

Horváth Enikő

Vállalati adományszervező