Egyszeri adomány

Évente 400 gyermeknél diagnosztizálnak diabéteszt és 420 gyermek tudja meg, hogy rákbeteg. A tervek összedőlnek, az élet fogódzói eltűnnek, a föld kifut az egész család lába alól.

Mit jelent adományod, ha 1 évig mellettünk vagy?

25 RON
50 RON
100 RON

Mit jelent adományod?

25 RON
50 RON
100 RON

Fizetés típusa

Válasszon összeget
Keresztnév kötelező
Vezetéknév kötelező
E-mail cím kötelező
El kell fogadni a GDPR adatvédelmi irányelveket
Vissza
Ellenérték EURO-ban

A Yuppi Camp PayPal-fizetések feldolgozása az adományozni kívánt összeg EURO-ban kifejezett egyenértékének levonásával történik. Emiatt a bankja által alkalmazott árfolyamtól függően eltérések lehetnek a választott összeg és a számlájáról levont összeg között.

Mit jelent adományod, ha 1 évig mellettünk vagy?

25 RON
50 RON
100 RON

Mit jelent adományod?

25 RON
50 RON
100 RON

Fizetés típusa

Válasszon összeget
Keresztnév kötelező
Vezetéknév kötelező
E-mail cím kötelező
El kell fogadni a GDPR adatvédelmi irányelveket
Vissza
Ellenérték EURO-ban

A Yuppi Camp PayPal-fizetések feldolgozása az adományozni kívánt összeg EURO-ban kifejezett egyenértékének levonásával történik. Emiatt a bankja által alkalmazott árfolyamtól függően eltérések lehetnek a választott összeg és a számlájáról levont összeg között.

A krónikus beteg gyermekeknek szüksége van vakációra. De a betegség sosem vakációzik.

icon
carousel image
left arrow right arrow
Diana mindössze két hónapos volt, amikor kiderült, hogy leukémiás. 

„Nem sok mindenre emlékszem, azt tudom, hogy sok időt töltöttem kórházban, vannak hegeim is a kezelés miatt... De túl vagyok rajta... Persze, azért még van pár dolog, nem szabad például megerőltetnem magam, nem szabad túl sokat stresszelnem, különben újra megjelenhet a betegség. Oké, bárkiben aktiválódhatnak ezek a sejtek, de nálam nagyobb a kockázat, mert már voltam leukémiás". 

Dianával a Yuppi táborban a mászás program végén találkoztam. Fáradt volt, de mosolygott. 


„Hű, azt hittem, nem tudok majd lejönni, láttad, hogy beragadtam a hintába? Nem tudtam meghúzni a kötelet, hogy kiszabaduljak. Bepánikoltam, olyan gondolataim támadtak, hogy biztosan nem fogok tudni onnan lejönni, biztosan meg fogok sérülni, és egyre jobban megijedtem, de végül sikerült leérnem. Aztán másodszor is megpróbáltam, mert mindenki szurkolt nekem".

A második próbálkozásra Dianának sikerült kiakasztania a kötelet. A lányok egy csoportja ölelésekkel fogadta, amikor földet ért. 

„Amikor megérkeztem a táborba eléggé szorongtam, nem akartam senkivel sem beszélni, sem az önkéntesekkel - a Manókkal, ahogy itt hívjuk őket -, sem a szobatársaimmal. Szégyelltem magam mindenki előtt, de most már nem szégyellem. Nagyon sok gyermekkel barátkoztam itt össze.” 

Diana nem tudja otthon hagyni a betegségét. De a Yuppi táborban jól érezheti magát vele együtt is. Ajándékozz Dianának és más hozzá hasonló gyermeknek egy olyan vakációt, ahol nem kell aggódniuk a betegség miatt. 

Évente 400 gyermeknél állapítanak meg diabéteszt és 420 gyermek tudja meg, hogy rákbeteg. A tervek összedőlnek, az élet fogódzói eltűnnek, a föld kifut az egész család lába alól. Az aggodalom családtaggá válik, átveszi az apró örömök helyét. Több száz tervet kell lemondani, több száz bizonyosság válik bizonytalansággá. De évente egy tábor nem kellene ebbe a kategóriába tartozzon.


A betegség nem vakációzik. De a krónikus beteg gyermekeknek szüksége van rá. Ajándékozz gondtalan gyermekkort, gondtalan vakációt.


* Diana álnév a család intimitásának megőrzése érdekében

Támogatási módszerek

icon

Egyszeri alkalommal, biztonságosan adományozol a honlapunk "Adományozok" gombján keresztül. Bankkártyás adományod a EuPlătesc.ro (EuroPayment Services) fizetésfeldolgozón keresztül történik. 

VAGY 

Választhatod a bankon keresztüli utalást amennyiben közvetlenül szervezetünk IBAN számára utalnál:
Kedvezményezett: Asociația Mișcare de Tabără Yuppi IBAN:
EUR: RO26 OTPV 2000 0057 8485 EU01
HUF: RO73 OTPV 2000 0057 8485 HU01
RON: RO69 OTPV 2000 0057 8485 RO01
SWIFT: OTPV ROBU
Bank: OTP Bank, Kolozsvár

Megkérünk, hogy a banki átutalás folyamán írd be e-mail címedet is azért, hogy megköszönhessük neked adományodat és támogatási szerződést állíthassunk ki neked! 

carousel image

Havi adományoddal biztonságot adsz a krónikus betegséggel élő táborozóknak, egyesületünknek pedig fenntarthatóságot nyújtasz. Hisz így bátrabban merjük megtervezni táborainkat és könnyeben tudunk gyermeklétszámot kalkulálni. Havonta adományozhatsz a "Debit Direct" programunkon keresztül, azaz aláírsz egy támogatási szerződést, amelyet bankod feldolgoz és utána havonta az általad jóvá hagyott összeget átutalja bankszámládról közvetlenül egyesületünk bankszámlájára. 

VAGY 

Havonta adományozhatsz közvetlenül honlapunkon keresztül a "Havi adományozás" gomb segítségével. Ebben az esetben a fizetés havonta történik a bankkártyádon keresztül. A fizetéseket az EuPlatesc.ro (EuroPayment Services) fizetésfeldolgozó végzi. Mindkét esetben további információt kérhetsz, vagy leállíthatod a havi adományozást, ha e-mail-en vagy telefonon felveszed velünk a kapcsolatot. Keress minket a donate@yuppicamp.ro e-mail címen vagy a +40 (747) 283 845-ös telefonszámon.  

carousel image

Mivel foglalkozik a Yuppi Camp, és miért bízzak meg a szervezetben?

plus icon minus icon

A Yuppi Camps ingyenes élményterápiás táborokat és tevékenységeket szervez rákbeteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel élő gyermekeknek és fiataloknak, családjukkal együtt, folyamatos orvosi ellátást biztosítva nekik. 

Mi vagyunk az első olyan tábor Romániában, amely a SeriousFun Children's Network által alkalmazott forradalmian új módszert, az élményterápiát alkalmazza. A módszer sikerét annak köszönheti, hogy a beteg gyermekek olyan tevékenységeken vesznek részt, amelyek révén felfedezik saját képességeiket és erősségeiket, ezáltal pedig nő az önbizalmuk. A Yuppi táborokban a gyermekek és a szülők olyan tevékenységeken vesznek részt, mint a lovaglás, evezés, íjászat, magaskötélpályán való mászás, bűvészet, kézműveskedés és színjátszás. 

 2011 óta 1483 táborozó részesült ezekben az életeket megváltoztató tapasztalatokban, 1292 önkéntes segítségével és bátorításával. 28 tábort, 2 családi hétvégét és 13 online tábort és foglalkozást szerveztünk, valamint országszerte 96 szakorvos támogatását élvezzük.

Milyen hatással van az adományom?

plus icon minus icon

Nagylelkűséged sokkal többet jelent puszta számoknál. Nagylelkűségeddel gyermekkort ajándékozol. Egy gyermekkor, ahol a rákbeteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel élő gyermekek, mint például Diána, magaskötélpályán másznak, először életükben lovagolnak, csukott szemmel is íjvesszőik célba találnak, és olyan barátokat szereznek, akikkel betegségükről beszélgetnek. Nagylelkűséged bátorságot ad a krónikusan beteg gyermekeknek. 

De ha szereted a számokat: 25 lej adomány egy óra egészségügyi ellátást jelent a táborban. 50 lejbe kerül egy csomag nyílvessző az íjászat programhoz. 100 lejnyi adományod fedezi a táborban tartózkodó gyermek napi háromszori étkezésének költségeit. 

Bővebben az Éves jelentésben olvashatsz rólunk.

Miért adományozzak?

plus icon minus icon

Mert a betegség nem  vakációzik, de a krónikus beteg gyermekeknek szükségük van rá. És nagylelkűséged megadja ezt nekik. Egyszeri adományoddal hozzajárulsz az idei nyári táborok megszervezéséhez. Veled együtt 10 táborozónak tudunk felejthetetlen élményeket nyújtani. Havi adományoddal biztonságot és reményt nyújtasz a krónikusan beteg gyermekeknek, hogy jövőre is visszatérhetnek táborainkba.

További információkért kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot!

carousel image
contact person image

Andrei Bulearcă

Magánszemélyi adományszervező