Amicii din Timpul Anului

Amicii din timpul anului sunt voluntarii din spatele cortinei care oferă ajutor în munca echipei de organizare pe tot parcursul anului.

Amicii din Timpul Anului

Amicii din timpul anului sunt voluntarii din spatele cortinei care oferă ajutor în munca echipei de organizare pe tot parcursul anului.

Vreau să fiu voluntar!

Trimite
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google.
Amicii din Timpul Anului
  • Prezentarea rolurilor
  • Procesul de aplicare
  • Formare

Amic de Management de Voluntari

Unul dintre pilonii lui Yuppi este echipa noastră de voluntari. Ei sunt prezenți peste tot, fără ei nu ar exista Yuppi. Există un departament întreg care se ocupă de coordonarea lor, pe care îl numim management de voluntari. Amicul de management de voluntari ajută la munca coordonatorului, care se ocupă de recrutarea, intervievarea și aducerea voluntarilor în tabără. Aceasta înseamnă multă muncă monotonă, dar și muncă creativă și de tip organizatoric-implementare, dar mai ales comunicare. Te așteptăm în echipa noastră dacă îți place să lucrezi în echipă, îndrăznești să iei inițiativa și ești inovator și creativ, fiindcă ne dorim să ajungem la cât mai mulți voluntari. Prezintă un avantaj dacă vorbești limba română la un nivel înalt.

Locul de desfășurare: preferabil Cluj-Napoca

Durata: ocazional 6 ore/ săptămână

Amic al Cuvintelor  

Pentru noi este important ca mesajul experienței Yuppi să ajungă la destinatari (copiii, părinți, susținătorii și prietenii Yuppi) în limba care le este cea mai familiară. Amicul Cuvintelor este acel voluntar care are competențe lingvistice avansate atât în limba română, cât și în limba maghiară. Acest voluntar ne ajută în traducerea și redactarea textelor (de uz intern și extern), având posibilitatea de a dobândi cunoștințe în limbajul Yuppistic. 

Locul de desfășurare: oriunde, se păstrează legătura cu echipa online 

Durata: ocazional 2 ore/ săptămână 

Amic Designer 

Căutăm un Amic care să ne ajute să ne transpunem gândurile și intențiile în imagini cât mai creative, prin care să aducem un plus activităților noastre și să creăm amintiri memorabile participanților noștri oferindu-le o diplomă pe care să o arate cu drag prietenilor săi. Știm că Amicul Designer este creativ și folosește cu pricepere  programe de editat imagini cu care va crea diplome și alte imagini pe care le vom folosi în cadrul activităților. 

Locul de desfășurare: oriunde, se păstrează legătura cu echipa online 

Durata: ocazional 2 ore/ săptămână 

Amic Furnică de Birou 

Biroul nostru de la Cluj e mereu plin de Amici harnici care construiesc și colorează ca la finalul fiecărei tabere sau activități pe cer să apară un curcubeu care să se întipărească în sufletul participanților. Aici munca nu se termină niciodată și în fiecare zi tot apar liste cu ce ar mai trebui făcut, lucruri pe care un Amic Furnică le-ar putea face cu ușurință: de exemplu să schimbe tonerul, să pregătească documente sau să facă diverse mici achiziții. 

Locul de desfășurare: Biroul Yuppi din Cluj-Napoca 

Durata: 3 ore/săptămână 

Amic Logistică 

Înainte de weendul de training și tabere avem colegii noștrii lucrează enorm la obținerea necesarelor ce nu sunt furnizate de locațiile taberelor. Amicul Logistică ar lua o povară de pe umerii colegilor prin cumpărarea și transportarea acestor produse la biroul din Cluj sau la locația taberelor. Așteptări: permis de conducere, mașină (combustibilul este acoperit de Yuppi).

Locul de desfășurare: preferabil Cluj-Napoca 

Durata: ocazional, lunile mai și iulie-august 

Amic IT 

Website-ul nostru este una din căsuțele noastre virtuale unde oricine intră este primit cu drag. Aici se află informații importante despre toată activitatea noastră, informații care trebuie în permanență actualizate iar ca la orice casă și pe website este nevoie să aducem îmbunătățiri și schimbări. Tu ne poți ajuta cu asta! 

Locul de desfășurare: oriunde, se păstrează legătura cu echipa online 

Durata: ocazional 2 ore/ săptămână 

Amic de Comunicare 

E important ca mesajul universului Yuppi Camp să ajungă cât mai bogat, mai autentic și mai creativ la destinatari cât mai diverși: la copii și părinți, la voluntari, la susținătorii și prietenii Yuppi Camp. Iar asta se întâmplă în foarte multe feluri: postări pe rețelele de socializare, fotografii și video-uri, evenimente în spațiul public și câte și mai câte. Ca și Amic de Comunicare ne poți ajuta cu toate acestea sau doar cu unele dintre ele. Fie că îți place să scrii, să faci reels pe social media, să fotografiezi sau să organizezi evenimente, te așteptăm cu drag în echipa noastră. Detaliile și sarcinile tale le vom stabili împreună. Ne-am bucura să știi bine română și/sau maghiară și neapărat engleză, să fii organizat, atent la detalii, creativ, să ai inițiativă, să-ți placă să lucrezi în echipă, dar să te descurci și singur la nevoie. Noi îți oferim șansa de a învăța, alături de o echipă cu experiență, cum se nasc și se dezvoltă acțiunile de brand ale Yuppi Camp, cum faci ca ele să aibă impact, să trezească empatie și, nu în ultimul rând, șansa de a face bine împreună cu noi. 

Locul de desfășurare: oriunde, se păstrează legătura cu echipa online 

Durata: ocazional 2 ore/ săptămână

Dacă dorești să faci voluntariat pe tot parcursul anului, te rugăm să ne trimiți un e-mail pe adresa volunteer@yuppicamp.ro, cu o scurtă descriere despre tine în care să ne povestești și de ce dorești să devii voluntar Yuppi Camp.

După ce ți-ai ales rolul dorit echipa Yuppi te va îndruma și ajuta în a deprinde cât mai rapid și ușor tot ceea ce trebuie să știi și să faci. 

Începe aventura!

Ajută-ne să oferim copiilor cu boli cronice și grave zile fără grija bolii!

Vezi și celelalte forme de voluntariat

icon
Amicii din cadrul Taberelor
Află mai mult